5 metode de a obține rapid bani până la salariu

Indiferent că vorbim despre achiziționarea unui aparat electrocasnic, înscrierea la un curs de limbi străine, niște cumpărături neprevăzute sau o vacanță plănuită pe ultima sută de metri, tuturor ne-ar prinde bine un portofel mai plin. Din fericire, există multe modalități de a obține rapid bani până la ziua de salariu.

1. Vinde lucrurile pe care nu le mai folosești

A sosit momentul să te desparți de acele obiecte care nu îți mai sunt de folos. De la gadget-uri, accesorii și haine, până la jucării și obiecte de decor, cu toții avem prin casă lucruri care nu ne mai sunt utile. Toate acestea pot fi vândute prin intermediul website-urile de anunțuri online. Astfel, nu numai că vei câștiga bani, dar vei și elibera ceva spațiu din locuință. În plus, vei ajuta o persoană să achiziționeze un lucru de care are nevoie, la un preț mai mic decât cel din magazine. Pe lângă toate avantajele menționate anterior, trebuie să știi că acesta este un mod excelent de a recicla și a proteja mediul înconjurător.

2. Oferă-ți serviciile

Există o multitudine de servicii pe care le poți oferi contra cost. Cele mai populare sunt cele de babysitting, de curățenie și dogsitting. Dacă mai ai prieteni care vor să câștige un ban în plus, puteți să formați o echipă și să tundeți gazonul, sau, de ce nu, să spălați mașinile vecinilor. Vei fi surprins să afli cât de multe persoane sunt în căutarea cuiva de încredere, pe care se pot baza pentru o mână de ajutor pe lângă casă. În cazul în care te pricepi la coafură, machiaj etc., ai un avantaj și mai mare, având în vedere că astfel de servicii sunt în permanență la mare căutare.

3. Lucrează ore suplimentare

Dacă locul în care lucrezi permite acest lucru, le poți solicita celor responsabili de împărțirea sarcinilor să îți atribuie câteva ore suplimentare până la salariu. Asta înseamnă că va trebui să renunți la ieșirile cu prietenii, însă te vei bucura de un portofel mai plin la sfârșit de lună.

Dacă locul tău de muncă nu oferă posibilitatea de a lucra ore suplimentare, verifică platformele de freelancing. Acolo vei găsi nenumărate oportunități de a câștiga niște bani în plus, în funcție de calificările tale și disponibilitatea de timp.

4. Aplică pentru un credit online

Este foarte simplu să obții online un credit până la salariu. Această varianta este perfectă pentru persoanele foarte ocupate, dar și pentru cei care nu sunt dispuși să-și sacrifice timpul liber, petrecut alături de familie și prieteni.

5. Fii plătit pentru a-ți spune părerea

Da, chiar poți fii recompensat pentru simplul fapt că îți spui părerea. Există companii și agenții de publicitate care caută persoane disponibile pentru participarea la focus grupuri. În cadrul acestor întâlniri, ți se va prezenta un produs sau un serviciu, iar tu va trebui să îți oferi părerea obiectivă.

Așadar, nu este deloc complicat să obții rapid o sumă de bani până la salariu. Urmând sfaturile de mai sus, poți ieși cu ușurință dintr-un impas financiar, poți face o investiție sau te poți bucura de o achiziție pe care ți-o doreai de ceva timp.

Acestea fiind scrise, ne vedem tot în scris, data viitoare! Ne poți citi de oriunde. Suntem 100% online.

Și încă ceva, ne găsești oricând și pe Facebook!

E frumos să sharuiești cu prietenii