Ai nevoie de bani? Au și intrat în contul tău, pentru că există CreditPrime!

„Am nevoie de bani cu împrumut” - Atunci CreditPrime e fix ce-ți trebuie

Ți s-a întâmplat să verifici soldul cardului bancar și să constați că nu mai ai bani până la salariu? Motivele pentru care rămâi descoperit la final de lună pot fi variate, niște investigații medicale amănunțite, mașina intrată în service sau înlocuirea telefonului care s-a stricat.

Dacă chiar astăzi ți-ai spus „am nevoie de bani” și ai început să cauți o soluție, noi, echipa CreditPrime, îți spunem că situația poate fi rezolvată într-un mod foarte simplu.

Când lucrurile par că scapă de sub control, te salvează CreditPrime

„Ajutor, am nevoie de bani!” Așa se traduce starea ta de spirit și ai început deja să te întrebi ce persoane din familie sau cercul tău de prieteni ar putea să te împrumute. Ia o pauză. Așază-te confortabil, respiră adânc și nu suna pe nimeni.

Iată cum poți face rost de bani chiar acum:

  1. Accesezi site-ul CreditPrime
  2. Alegi suma de bani de care ai nevoie
  3. Completezi datele tale și încarci poza de buletin
  4. Confirmi condițiile de împrumut
  5. Primești banii direct în contul tău bancar

Aplică acum

Chiar dacă ai nevoie de bani rapid, CreditPrime te ajută să depășești foarte repede urgența financiară:

  • Rămâi pe loc, creditul este 100% online - fără drumuri și plimbat hârtii la ghișee, aplici pentru suma de bani dorită, oriunde te afli, doar cu o simplă conexiune la internet, de pe telefon, laptop sau tabletă;
  • Uită de obligațiile față de prieteni - nu ați mai vorbit de mult timp, iar acum ai fi vrut să-l rogi să te împrumute cu bani? Nu mai este nevoie să dai telefoane, să oferi explicații și să mergi până în celălalt capăt al orașului pentru a vă întâlni ca să-ți dea suma de bani (una mai mică decât îți trebuie ție de fapt, dar prietenul n-a avut acum mai mult);
  • Primești banii pe card, gata să-i folosești - poate vei spune, „am nevoie de bani acum”; noi, cei de la CreditPrime, înțelegem nevoia ta urgentă, prin urmare în câteva minute depui cererea online, aprobi condițiile de credit și banii îți intră direct în contul tău bancar, într-o oră, maxim trei; 

Aplică pentru banii pe loc

Ești mai relaxat când nu te lovești de birocrație și ai o soluție simplă pentru a face rost de bani 

Atunci când te aștepți mai puțin apare o cheltuială neprevăzută care îți dă peste cap toate socotelile. Începi să-ți faci gânduri negre, adormi greu noaptea, iar a doua zi te trezești, spunându-ți, „sunt disperat, am nevoie de bani”. Ca să nu te stresezi, ca să nu alcătuiești dosare de hârtii, ca să nu faci drumuri sau să dai telefoane, există CreditPrime.

Cum reușește împrumutul de la CreditPrime să-ți ofere o stare de bine?

  • Faci rost de bani fără adeverință de salariu - Nu ai de ce să te înarmezi cu răbdare, pentru că nu va fi nevoie să pui la punct un dosar de acte. Pentru a obține împrumutul de la CreditPrime este suficient buletin.

  • Faci altceva mai bun cu timpul tău - Nu mai este nevoie să faci rost de hârtii, să mergi la vreo sucursală, să aștepți să-ți răspundă persoana din call center, pur și simplu rezolvi împrumutul bancar din fața calculatorului. 

  • Faci ceea ce ți-ai propus cu banii - Chiar dacă ziua de salariu este departe, iar tu ai nevoie de bani azi, primești suma de la CreditPrime și îți rezolvi urgența financiară. Poți împrumuta până la 15000 lei.

Lucrurile devin simple când ai un ajutor - echipa CreditPrime, non-stop alături de tine

Totul este bine când se termină cu bine! Este confortabil să știi că atunci când ai nevoie urgentă de bani, poți face rost în mod rapid, fără a-ți crea obligații sau a consuma timp cu drumurile ori cu obținerea vreunui act doveditor.

O cheltuială neprevăzută nu te întreabă ce zi este, așa că la CreditPrime e mereu deschis 

  • depunerea cererii pentru împrumut o poți face oricând, fie că este zi sau noapte;
  • echipa CreditPrime lucrează inclusiv în weekenduri și de sărbători;
  • întrebările care pot apărea primesc oricând răspuns, ai la dipoziție suport 24 de ore din 24;

Ai o întrebare pentru consultantul CreditPrime? Te sunăm noi!

Fii eficient și depășește fără griji impasul financiar. Profită de beneficiile oferite de CreditPrime și simplifică-ți viața, alegând un credit online, ușor de accesat, pentru care primești rapid banii. 

Ce trebuie să mai știi?

  • la data scadentă poți alege să plătești suma integrală, doar o parte din bani sau minimul de plată (în cazul în care ai avut o lună cu multe cheltuieli); 
  • dacă ești client nou, beneficiezi de 0% dobândă de bun venit, altfel spus vei da înapoi la final, fix aceeași sumă pe care ai împrumutat-o;
  • folosește simulatorul online de creditare pentru a ști exact cât vei avea de plată la data scadentă.

Ai nevoie de bani rapid? Spune-ne cu ce sumă vrei să te împrumutăm!

E frumos să sharuiești cu prietenii