Tu ce aplicații folosești pentru gestionarea veniturilor?

CreditPrime te ajută să descoperi o serie de aplicații prin care să poți avea o imagine de ansamblu asupra veniturilor și cheltuielilor lunare și chiar să poți proiecta în timp nevoia de venituri suplimentare.

Educația financiară este o parte importantă în viața fiecăruia. România înregistrează an de an creșteri importante în evoluția comerțului electronic și tentațiile sunt din ce în ce mai prezente în viața noastră de zi cu zi. Dinamica promoțiilor și ofertelor online este uneori copleșitoare și te trezești de multe ori comparând lucruri doar pentru că sunt la ofertă.

O analiză corectă și completă a obiceiurilor de consum te poate ajuta să scapi de cheltuielile inutile. Auzim tot mai des “nici nu știu pe ce s-au dus banii” sau “nu îmi ajung banii de la un salariu la altul” și asta de la persoane cu venituri peste medie.

CreditPrime te ajută să descoperi o serie de aplicații prin care să poți avea o imagine de ansamblu asupra veniturilor și cheltuielilor lunare și chiar să poți proiecta în timp nevoia de venituri suplimentare.

Monefy

Una din cele mai bune aplicații pentru managementul financiar este dezvoltată de către Aimbity AS, aplicația este disponibilă și pentru Android și pentru IOS. Aplicația se poate utiliza în mai multe limbi și are o interfață foarte prietenoasă pentru utilizatori, procesul de adăugare de noi cheltuieli / venituri este foarte ușor și intuitiv. Folosirea aplicației este gratuită.

Money Manager 

Aplicația Money Management vine cu o abordare mai orientată spre analiza tendințelor de consum, analiza contului personal și a obiceiurilor financiare. Prin statisticile oferite poți observa unde pierzi bani și unde ai putea optimiza, poti vedea statistici lunare, săptămânale și anuale. Tot prin intermediul aplicației poți utiliza funcția de calculator al facturilor. 

mExpense

Dezvoltată de către viPrak, aplicația îți permite să gestionezi facturile și veniturile / cheltuielile personale. Existența unui număr mare de categorii și posibilitatea de a adăuga și categorii custome, îți permite o personalizare foarte bună a contului, poți adapta ușor categoriile la situația personală. Aplicația este disponibilă și în varianta gratuită (cu un număr restrâns de funcționalități), dar poate să fie utilizată și în varianta premium. Cel mai mare plus al aplicației este nivelul foarte bun de adaptabilitate la situația personală, astfel îți oferă o imagine foarte clară asupra situației financiare.

MoneyControl

Aplicație dezvoltată de Priotecs, este disponibilă atât pentru Android cât și pentru IOS. Este o aplicație de gestionare a banilor, dar oferă și posibilitatea de a realiza bugetări și rapoarte legate de proiecții pe lunile următoare. Poți adăuga multiple conturi în aplicație și poți efectua rapid transferuri între acestea. Interfața este prietenoasă și intuitivă, oferă o experiența de utilizare de calitate. Aplicația este disponibilă în varianta gratuită sau contra cost, diferența este dată de funcționalitățile disponibile.

AndroMoney

În topul preferințelor pentru aplicații de gestionare a veniturilor se află și aplicația AndroMoney. Un plus semnificativ al aplicației este posibilitatea de a adăuga multiple conturi, inclusiv conturi de valută cu opțiunea de stocare a banilor în iCloud. Printre caracteristicile aplicației regăsim și posibilitatea de a sincroniza mai multe dispozitive pe același cont. Review-uri poziționează aplicația în topul preferințelor utilizatorilor, interfața prietenoasă face facilă utilizarea și gestionarea personalizată a conturilor.

Având o imagine corectă asupra situației financiare și o proiecție realista asupra cheltuielilor, poți să economisești sume considerabile de bani sau poți accesa, la momentul oportun, credite sau linii de credite pentru a nu ajunge în dezechilibru financiar.

Linia de credit de la CreditPrime te ajută să ai acces rapid la o rezervă de bani care sa îți oferă stabilitate. Tot procesul este 100% online și ai acces la bani în maxim 15 minute, aprobarea se realizează în 2 minute. Prin aplicația mobilă CreditPrime poți gestiona sumele disponibile, poți retrage bani din linia de credit sau poți face rambursări.

O gestionare responsabilă a acestui produs nebancar te poate ajuta în momentele de dezechilibru financiar.Vrei să afli mai multe detalii despre linia de credit de la CreditPrime? Accesează link-ul , completează datele și un reprezentant te va contacta.

E frumos să sharuiești cu prietenii