Credit pentru nesalariati ᐈ Obțineți imprumut fara loc de munca • CreditPrime
*7788
te sunăm noi
*7788
te sunăm noi

Credit fara loc de munca

24/7, inclusiv în weekend sau de sărbători
Aprobare în 2 minute, transfer bani instant
Linie de credit pentru
24 de luni cu 0% dobândă*
în primele 30 de zile!
Alege suma dorită
Dobânda zilnică 3.60 LEI.
*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere și până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.
DAE maximă - 0
Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.
Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 500 lei
Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 2193.79%
Dobânda: 1,079.98 lei
Suma totală de plată: 1,579.98 lei.
DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 12 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Lipsa unui loc de muncă oficial, te poate pune deseori în situații financiare destul de dificile. Și nu este vorba doar despre lipsa veniturilor constante, dar și despre dificultatea obținerii unui împrumut. Majoritatea instituțiilor financiare cer în mod obligatoriu ca persoanele care solicită credit să fie angajate. Deși există banci care acordă credite fără carte de muncă, de multe ori este dificil și anevoios să obții o sumă de bani de la aceste instituții financiare. De multe ori băncile comerciale refuză să acorde împrumut fără loc de munca, deoarece percep lipsa locului de muncă drept factor de risc pentru rambursarea creditului. La CreditPrime construim relații bazate pe încredere, de aceea tindem să fim cât mai flexibili în raport cu nevoile clienților și oferim credite chiar și persoanelor fără loc de muncă oficial. Oferim împrumuturi în condiții cât mai accesibile, iar soluțiile financiare pe care le oferim au scopul de a-ți fi utile exact atunci când ai nevoie cu adevărat!

Unde poate fi obținut un credit pentru nesalariați

CreditPrime oferă credit rapid fără acte și persoanelor care nu sunt angajate în câmpul muncii. Apelând la CreditPrime, nu vei fi nevoit să pregătești un set complex de acte. Aici poți obține suma de bani în lei care ai nevoie fără fluturaș de salariu  de la locul de muncă. Compania îți oferă creditul necesar ușor, rapid și 100% online (un beneficiu important pentru circumstanțele actuale).

Astfel, nu este nevoie să-ți amâni urgențele financiare pe o perioadă nedeterminată (pânâ o să te angajezi în câmpul muncii și o să devii eligibil pentru alte instituții financiare). CreditPrime îți oferă împrumut rapid fără acte. Aceste avantaje, venind la pachet cu o serie de condiții avantajoase și proceduri ușoare de acordare a împrumutului, crează o experiență deosebită pentru toți clienții companiei.

Credit fără să fii angajat de la CreditPrime — procedura de acordare

CreditPrime oferă soluții financiare bazate pe accesibilitate, de aceea clienții companiei pot obține credit fără a fi angajați. Chiar și în cazul acestui tip de credit setul de acte solicitat va fi unul minim — vei avea nevoie doar de buletin. Astfel, la CreditPrime poți obține împrumut fără carte de muncă.

Iată cum decurge o procedură de acordare a unei sume de bani (în lei) pentru un  credit chiar dacă nu ai un  loc de muncă:

  1. Alegi suma creditului de care ai nevoie
  2. Depui cererea online
  3. Obții aprobarea creditului solicitat;
  4. Ridici suma de bani în numerar (cash de la ghișeele BCR) sau o primești prin transfer (pe card sau direct în contul tău bancar).
De ce sunt accesibile împrumuturile fără loc de muncă?

CreditPrime tinde să ofere suportul financiar necesar persoanelor care nu au un loc de muncă. În acest sens, compania îți oferă credit fără să lucrezi. Compania oferă împrumuturi pentru tineri fără loc de muncă. Scopul serviciilor prestate este de a veni cu o soluție financiară personalizată pentru toate tipurile de clienți. 

Astfel, clienții companiei se bucură de servicii calitative, rapide și comode, utile și sustenabile. Poți beneficia de soluțiile companiei chiar acum, online, prin depunerea unei cereri tipizate.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

Te sunăm noi