Credit pentru pensionari

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
17.07.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 918.33% Dobânda: 14 710.13 lei Suma totală de plată: 22 210.13 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

3 pași simpli pentru imprumutul pentru pensionari:

1. Faci cererea

Dacă îți este simplu o completezi pe internet. Dacă nu, te ajutăm noi telefonic, pas cu pas. Sau chiar o completăm pentru tine.

2. Confirmi

Îți facem ofertă personalizată de credit pensionari. Tu trebuie doar să îți dai acordul final.

3. Ridici banii

Exact cum preferi. Fie de la ghișeul băncii, fie fără să te deplasezi de acasă. Ți-i viram noi direct pe card.

Ne gândim la tine

Uneori este greu să faci față cheltuielilor lunare. Vrem să îți fim alături și de aceea oferim atât credite pentru pensionari cu pensii mici, cât și credite de boală pentru pensionari. Pentru că dorim să poți să te bucuri mai departe de o existență liniștită.

Am simplificat lucrurile

Să iei un împrumut pentru pensionari este de astăzi accesibil chiar și pentru tine. Fie online, fie prin telefon, te putem ajuta să depui cererea rapid. Nu mai este cazul să amâni cumpărarea medicamentelor. Poți primi banii chiar astăzi.

Vârstă fără griji

De ce să iei un credit pentru pensionari? Pentru că viața este frumoasă la orice vârstă. Și tu meriți să o trăiești cum se cuvine. Așa că dacă vrei să pleci într-un sejur la preț avantajos sau să-ți surprinzi nepoții cu o vizită înainte să primești pensia, suntem aici 24/7.

Credite online pentru pensionari - alegerea înțeleaptă pentru planurile tale

Zâmbetul nu are vârstă

Acum când timpul liber este de partea ta ai vrea să faci atâtea lucruri, însă ziua în care primești pensia e încă departe. La copii nu poți să apelezi din nou căci au și ei destule de rezolvat din salariu. Soluția? Solicită un împrumut pensionari și fă-ți singur viața mai frumoasă. Fie că dorești să ai mai multă grijă de sănătatea ta, sau poate să-i faci un dar de suflet nepoțelei tale ce serbează majoratul. De astăzi nu trebuie să mai renunți la nimic. Optează pentru un credit nevoi personale pensionari și redescoperă frumusețea fiecărei zi.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii