Path 24

Pensie prea mică
pentru nevoile tale?

De astăzi facem grijile să dispară

24/7, inclusiv în weekend
sau de sărbători
Aprobare în 2 minute,
transferul banilor imediat

0% Dobândă* pentru
primele 30 de zile!

Suma creditului 1 200 lei
* Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere și până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi. DAE - 3963.65%
3 pași simpli pentru a obține Creditul IFN
  1. 1. Faci cererea
    Dacă îți este simplu o completezi pe internet. Dacă nu, te ajutăm noi telefonic, pas cu pas. Sau chiar o completăm pentru tine.
  2. 2. Confirmi
    Îți facem ofertă personalizată de credit pensionari. Tu trebuie doar să îți dai acordul final.
  3. 3. Ridici banii
    Exact cum preferi. Fie de la ghișeul băncii, fie fără să te deplasezi de acasă. Ți-i viram noi direct pe card.
Ne gândim la tine
Uneori este greu să faci față cheltuielilor lunare. Vrem să îți fim alături și de aceea oferim atât credite pentru pensionari cu pensii mici, cât și credite pentru pensionari de boală. Pentru că dorim să poți să te bucuri mai departe de o existență liniștită.
Am simplificat lucrurile
Să iei un împrumut pentru pensionari este de astăzi accesibil chiar și pentru tine. Fie online, fie prin telefon, te putem ajuta să depui cererea rapid. Nu mai este cazul să amâni cumpărarea medicamentelor. Poți primi banii chiar astăzi.
Vârstă fără griji
De ce să iei un credit pentru pensionari? Pentru că viața este frumoasă la orice vârstă. Și tu meriți să o trăiești cum se cuvine. Așa că dacă vrei să pleci într-un sejur la preț avantajos sau să-ți surprinzi nepoții cu o vizită înainte să primești pensia, suntem aici 24/7.
Credite online pentru pensionari - alegerea înțeleaptă pentru planurile tale
Ce spun clienții noștri?
Zâmbetul nu are vârstă

Acum când timpul liber este de partea ta ai vrea să faci atâtea lucruri, însă ziua în care primești pensia e încă departe. La copii nu poți să apelezi din nou căci au și ei destule de rezolvat din salariu. Soluția? Solicită un împrumut pensionari și fă-ți singur viața mai frumoasă. Fie că dorești să ai mai multă grijă de sănătatea ta, sau poate să-i faci un dar de suflet nepoțelei tale ce serbează majoratul. De astăzi nu trebuie să mai renunți la nimic. Optează pentru un credit nevoi personale pensionari și redescoperă frumusețea fiecărei zi.

Cere împrumut
Cere împrumut

0% Dobândă* pentru
primele 30 de zile!

Suma creditului
* Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere și până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi. DAE - 0