Path 24

Împrumut IFN

Mai simplu decât atât nu se poate!

24/7, inclusiv în weekend
sau de sărbători
Aprobare în 2 minute,
transferul banilor imediat

0% Dobândă* pentru
primele 30 de zile!

Suma creditului 1 200 lei
* Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere și până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi. DAE - 3963.65%
3 pași simpli pentru a obține Creditul IFN
  1. 1. Depui cererea
    Completezi formularul online pentru credit IFN și atașezi documentele. Ai nevoie doar de copia după cartea de identitate și dovada venitului lunar.
  2. 2. Îți dai acordul
    Evaluăm cererea și imediat după aprobare, te contactăm pentru a ne confirma că dorești să îți acordăm acest credit IFN.
  3. 3. Primești banii
    Poți lua un credit ifn fără cont bancar. La CreditPrime ai posibilitatea de a primi banii nu doar pe card sau în cont, cât și numerar, de la orice ghișeu BCR din țară.
Suntem ultra rapizi!
Mai exact, avem nevoie doar de 2 minute pentru a-ți evalua cererea și a-ți confirma că a fost aprobată. Imediat după, banii pleacă de la noi, astfel încât să te bucuri de ei chiar în aceeași zi. Astfel, îi poți aloca imediat pentru nevoile tale urgente.
Te răsplătim constant!
Fiecare client care beneficiază de credite IFN la noi, primește mai mult, de fiecare dată. Fie o dobândă mai bună, sau poate o mărire de limită aprobată. Și bineînțeles promoții și programe de fidelitate, disponibile exclusiv în contul personal CreditPrime.
Fără complicații
Decât să apelezi la o bancă, mai bine optezi pentru un IFN online precum CreditPrime. Procesul se desfășoară integral online. Scapi de cozi și ore întregi de așteptare! Sau de dosare stufoase cu documente. În plus, nu ai nevoie nici de garanții sau giranți.
Împrumut IFN de la CreditPrime - cea mai la îndemână soluție pentru tine
Ce spun clienții noștri?
Acum știi unde găseşti cea mai bună
ofertă de credit IFN!

De fiecare dată când ai nevoie de bani rapid, ajungi să te îngropi în procese anevoioase și vrafuri de documente. Dar acum că ai aflat de împrumutul online de la CreditPrime, grijile tale vor dispărea pe loc. Este la fel de simplu pentru oricine să îl obțină.

Ai nevoie doar de un laptop sau telefon conectat la internet, și o dovadă a venitului încasat lunar. Nu îți cere nimeni o sumedenie de acte. Nu ai nevoie nici de o persoană care să garanteze pentru tine. Te bucuri de maximă confidențialitate, iar cererea o depui chiar din confortul casei tale. Sau de ce nu, de la birou, în pauza de cafea!

Cere împrumut
Cere împrumut

0% Dobândă* pentru
primele 30 de zile!

Suma creditului
* Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere și până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi. DAE - 0