0800 00 80 80 te sunăm noi

Credit pentru
nevoi personale

Rapid, simplu, total confidenţial
Suma creditului
Data primei scadențe
Durata creditului
Dobânda zilnică
Aceasta este o linie de credit acordată pe o perioadă de 24 luni. La fiecare dată scadentă este necesar să rambursezi cel puțin minimul de plată. Data scadentă se menține aceeași pe toată durata contractului. Plățile se efectuează la intervale egale, o dată pe lună.

Exemplu reprezentativ: Pentru o linie de credit în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3878.6%, dobânda este 2035 lei, iar suma totală de plată este de 2535 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 12 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Obtine creditul de nevoi personale in 3 pasi simpli:

De ce să ne alegi pe noi?

Dincolo de faptul că oferim credite pentru nevoi personale rapid, simplu și absolut legal, există o serie de avantaje care fac diferența între noi și competiţie:
Ce spun clienții noștri?
8 din 10 clienți ne recomandă!
Întră și tu în familia clienților CreditPrime
Când vine vorba de un împrumut pentru nevoi personale, CreditPrime este soluția perfectă!

În viața de zi cu zi pot apărea cheltuieli neprevazute pentru care să nu ai bani puși deoparte. Drumul până la bancă și tot procesul greoi de obținere a unui împrumut de la instituțiile bancare îți reduc mult din energie. În plus, ei cer prea multe explicații, documente, garanții etc. În aceste situații e mai simplu să apelezi la un credit pentru nevoi personale de la CreditPrime.

Noi te scăpăm de grija sumedeniei de hârtii cerute de bănci. Asta pentru că un împrumut pentru nevoi personale nu ar trebui sa fie obținut altfel decât rapid și transparent. Stabilește singur suma de care ai nevoie și modalitatea prin care vrei să primești banii, iar noi vom avea grijă ca planurile tale să fie realizate în cel mai scurt timp.

Aplică acum și îți vom transfera banii fără prea multe întrebări, în cel mai scurt timp posibil.

Te sunăm noi