0800 00 80 80 te sunăm noi

Ai nevoie urgentă de bani? Se rezolvă!

Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime.
Aprobare în 2 minute, transfer imediat.

Aplică acum
Suma creditului
Data primei scadențe
Durata creditului
Dobânda zilnică
Aceasta este o linie de credit acordată pe o perioadă de 24 luni. La fiecare dată scadentă este necesar să rambursezi cel puțin minimul de plată. Data scadentă se menține aceeași pe toată durata contractului. Plățile se efectuează la intervale egale, o dată pe lună.

Exemplu reprezentativ: Pentru o linie de credit în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3878.6%, dobânda este 2035 lei, iar suma totală de plată este de 2535 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 12 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

3 pași simpli și ai banii în buzunar

De ce să ne alegi pe noi?

De ce CreditPrime?
CreditPrime oferă credite online urgente ce au o serie de avantaje care fac diferența între noi și competiţie:
Ce spun clienții noștri?
8 din 10 clienți ne recomandă!
Întră și tu în familia clienților CreditPrime

Nevoile tale nu așteaptă ziua de salariu sau încasarea oricărui alt venit.

Ai nevoie să rezolvi cât mai ușor problemele care se află pe lista ta de priorități. Pentru asta, folosește un credit online rapid de la CreditPrime.

Aplici pentru împrumut foarte ușor, fără să pierzi timpul în trafic sau la cozile de la ghișeele băncilor, fără măcar să ieși din casă, direct din fața computerului tău, completând doar câteva câmpuri cu informații despre tine. La noi, obținerea unui credit rapid online este floare la ureche. Spune-ne de câți bani ai nevoie, iar noi iți creăm o ofertă personalizată astfel încât să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar în același timp să eviți îndatorarea excesivă.