Rescadențare- prelungirea termenului creditului - CreditPrime
*7788
te sunăm noi
*7788
te sunăm noi

Rescadențare — prelungirea termenului creditului

Dacă nu reușești să rambursezi creditul în termen, noi îți venim în ajutor oferindu-ți serviciul de rescadențare.

Pentru a facilita procesul de rambursare, am dezvoltat pentru tine un serviciu simplu şi rapid, prin care poţi prelungi perioada creditului. Astfel, poţi extinde termenul împrumutului cu 7 zile, plătind un comision unic de 49 lei. Dacă ai nevoie de o perioada mai lungă, poţi activa opţiunea de rescadențare de mai multe ori, nu mai mult de 3 ori dintr-o singură solicitare şi nu mai mult de 10 ori în total pentru un împrumut.

De ce ai nevoie de rescadențare dacă nu reușești să achiți la timp împrumutul?

  • Ca să nu îți afecteze negativ istoricul de creditare.
  • Ca să nu achiți penalități
  • Ca să oprim calculul dobânzii pentru următoarele zile după scadență
  • Ca suma împrumutului și a dobânzii de achitat să rămână neschimbate

Cum soliciți rescadențarea?

Cu 5 zile înainte de termenul de plată, vei primi pe mail un reminder despre data scadentă a împrumutului, precum şi factura aferentă. Dacă nu reuşeşti să achiţi împrumutul la data stabilită iniţial, şi decizi să prelungeşti termenul, poţi intra în Contul tău şi alege opţiunea “Rescadenţare”. Taxa unică de rescadenţare o poţi plăti direct din contul tău CreditPrime cu ajutorul cardului, sau utilizând sumele disponibile în contul tău CreditPrime. Poţi alimenta contul CreditPrime prin orice modalitate care îţi este la îndemână.

Atenție! Asigură-te că ai alimentat contul CreditPrime din timp, dacă intenționezi să plătești taxa de rescadențare din sumele disponibile în acest cont.

Datele pentru efectuarea transferului le găsești aici. Poți solicita rescadențarea până cel târziu la data scadentă. Rescadențarea este activată la momentul intrării în cont a comisionului.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Te sunăm noi