Credit 2000 lei

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
16.08.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 930.22% Dobânda: 14 734.20 lei Suma totală de plată: 22 234.20 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Ați fost vreodată în situația în care v-ați dus la cel mai apropiat prieten și i-ați spus ”am nevoie de 2000 lei urgent”? A obține o astfel de sumă în câteva ore poate fi uneori o misiune imposibilă. De cele mai multe ori veți primi un răspuns negativ din partea persoanelor apropriate. Așadar, cea mai bună variantă pentru a obține 2000 lei este solicitarea unui credit prin CreditPrime. Astfel, veți primi oferte financiare personalizate și veți obține suma rapid și ușor.

CreditPrime oferă avantajul de a fi dezvoltat un proces 100% online pentru a solicita și obține credit.

Procesul prin care un client CreditPrime poate obține suma de bani care îi este necesară este foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul instituției financiare și să completați formularul de solicitare credit. De asemenea, la acest formular va fi nevoie să atașați cartea de identitate împreună cu o adeverință de venit.

Cum Să Obțineți Un Împrumut 2000 Lei de la CreditPrime?

Pentru a obține un împrumut rapid 2000 lei, este necesar să începeți prin finalizarea corectă a pașilor menționați mai sus. Este important să demonstrați că aveți un venit constant care vă permite să achitați ratele lunare. După ce ați încărcat documentele justificative, următorii pași sunt:

  • Echipa CreditPrime analizează cererea pentru împrumut și decide validarea sau anularea solicitării
  • Veți primi o notificare prin care vi se va comunica suma împrumutată și condițiile de rambursare
  • Dacă acceptați rate dobânzii și condițiile pentru rambursare, CreditPrime vă va vira banii
  • Viramentul banilor se va face fie în contul dumneavoastră, în numerar, sau într-o sucursală BCR.

Pentru a putea beneficia de credit și în viitor, este important să nu aveți întârzieri în plata ratelor.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii