Credit rapid 6000 lei

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
16.08.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 930.22% Dobânda: 14 734.20 lei Suma totală de plată: 22 234.20 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Am nevoie de 6000 lei urgent, dar băncile îmi dau refuz.
Aveți nevoie urgentă de bani? Nu vă grăbiți să vă întristați - compania CreditPrime mereu vă oferă soluții. Oferim sprijin financiar de urgență în cel mai scurt timp. În doar 15 minute veți primi banii pe cardul dvs. bancar.
Băncile impun condiții riguroase față de toți clienți. Din acest motiv, puține persoane pot obține un credit. Și chiar dacă ați reușit să primiți o finanțare de la bancă, condițiile de creditare vor fi drastice. Ce putem face în această situație? Răspunsul este să începeți să colaborați cu câștigătorul premiului FinTech Awards, și anume compania CreditPrime. Activăm legal și deținem licențe de stat și cele internaționale. Compania oferă asistență financiară non-stop clienților săi. Solicitați un apel înapoi (callback) și obțineți o consultație absolut gratuită.

Cum să obții un împrumut de 6000 de lei de la CreditPrime?

Pentru a stabili o colaborare cu banca va trebui să vizitați o filială a acesteia. Prin comparație, parteneriatul cu compania CreditPrime se creează ușor, doar cu ajutorul unui gadget conectat la Internet. Iar împrumutul rapid de șase mii lei veți putea obține chiar și la distanță, accesând site-ul nostru - noi lucrăm non-stop.
Pentru a obține banii pe card trebuie să:

  • selectați suma necesară pe site - oferim până la 10 mii de lei pentru 24 de luni;
  • faceți cunoștință cu ratele lunare și suma finală de plată;
  • faceți click pe butonul verde de mai jos.

Ulterior, veți completa un formular scurt cu indicarea datelor de contact, NPP și actul de identitate. Apoi, sistemul va începe verificarea automată a datelor și vă va transfera rapid banii solicitați pe cardul dvs. bancar.

Cine are acces la credite de 6000 de lei?

Compania CreditPrime vă va oferi împrumut urgent 6000 lei, dacă veți corespunde următoarelor cerințe:

  • ați împlinit 20 ani;
  • aveți venit lunar constant;
  • venitul dvs. minim garantat este de 700 lei.

În unele cazuri este posibilă revizuirea condițiilor de creditare a solicitanților. Clienților noi oferim împrumut fără dobândă în primele 30 de zile de utilizare a banilor. Clienților permanenți propunem condiții personalizate de colaborare. Aveți nevoie de o consultație? Solicitați un apel înapoi (callback).

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii