Credit rapid 7000 lei

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
17.07.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 918.33% Dobânda: 14 710.13 lei Suma totală de plată: 22 210.13 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Asistența financiară rapidă la dobânda zero este un serviciu prioritar al companiei CreditPrime. Compania oferă o linie de credit de la 200 lei, pentru 24 luni, cu o dobândă de 0% pentru primele 30 de zile de utilizare. Suma maximă al împrumutului este de 10 mii lei, pe care o veți primi în doar 15 minute pe cardul emis de orice bancă. Oferta disponibilă clienților noi.
“Am nevoie de 7000 lei urgent, ce fac?” În mod hotărât să contactați compania noastră de finanțare CreditPrime. Pentru a obține un credit, banca va solicita o mulțime de documente. Totodată, banca nu acordă credite tuturor solicitanților. Pentru noi, însă, este important să ajutăm clienții noștri, de aceea oferim bani în peste 90% cazuri.
Obțineți o linie de credit până la 10 mii de lei fără a părăsi casa. Nu trebuie să mergeți nicăieri, doar accesați site-ul nostru și veți primi banii necesari pe cardul dvs. bancar. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați managerii noștri, care vă vor oferi o consultație gratuită.

Cum să obții un împrumut de 7000 de lei de la CreditPrime?

Spre deosebire de o bancă, cu noi este mult mai ușor să colaborați, unde trebuie să faci o mulțime de operațiuni pentru a obține un credit. În doar 15 minute veți primi un suport financiar de la compania CreditPrime.
Cum se obține un împrumut de 7000 lei:

  • selectați suma necesară în calculatorul de credit de pe site. Alegeți suma minimă și maximă. Mai jos va fi afișată suma plății lunare și suma integrală de achitare a împrumutului;
  • faceți click pe butonul “Aplică acum”;
  • sistemul va deschide un formular al cererii de împrumut, care trebuie să fie completat foarte atent.

Apoi, bifați caseta de selectare (checkbox) și să faceți clic pe „Obțineți codul”. Veți primi un cod la numărul dvs. de telefon, care se va introduce în câmpul corespunzător. Însă, doar depunerea cererii nu va garanta obținerea împrumutului rapid de șapte mii de lei. Procedura de solicitare durează nu mai mult de 2-3 minute, mai apoi specialiștii din departamentul de credite vor analiza solicitarea primită și vor transfera suma solicitată.

Cine are acces la credite de 7000 de lei

Compania CreditPrime are câteva cerințe față de clienți. Sunt mult mai simple în comparație cu băncile.
Cine poate lua împrumutul urgent de 7000 lei:

  • solicitanții care au împlinit 20 ani și mai mult;
  • clienții cu venituri constante;
  • solicitanți cu un venit lunar de peste 700 lei.

Obțineți un împrumut gratuit deja astăzi. Expediați solicitarea și peste 15 minute veți primi banii.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii