Credit rapid 8000 lei

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
17.07.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 918.33% Dobânda: 14 710.13 lei Suma totală de plată: 22 210.13 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Oricui i se poate întâmpla să aibă nevoie urgentă de bani. Până la salariu mai este mult timp, iar banii trebuiesc aici și acum. Compania noastră CreditPrime întotdeauna vă poate ajuta. Oferim suport financiar până la 10 mii lei la condiții accesibile tuturor solicitanților. Birocrația este inamicul nostru, de aceea avem cerințe minime față de solicitanți.
Primim foarte des solicitarea “Am nevoie de 8000 lei urgent”, la care răspundem cu oferirea finanțării cerute. În doar 15 minute veți putea ușor obține 8 mii lei pe cardul emis de orice bancă. Spre deosebire de o bancă comercială, care solicită prezența unei persoane garant, noi vă oferim asistență financiară la condiții mult mai avantajoase.

Cum să obții un împrumut de 8000 de lei de la CreditPrime?

Pentru a obține un împrumut rapid de opt mii lei, nu este nevoie să părăsiți locuința. Noi vă credităm la distanță, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vizitați oficiul nostru. Tot ce trebuie să faceți este să vă adresați nouă prin intermediul unui formular de pe site, după care, veți putea gestiona creditul de 8000 lei. Cum să obții un credit fără a părăsi casa:

  • deschideți calculatorul de credit pe site-ul nostru de pe orice dispozitiv;
  • cu ajutorul cursorului, selectați suma necesară. Faceți cunoștință cu ratele lunare și suma finală de plată;
  • faceți click pe butonul de mai jos pentru a trece la următoarea etapă.

În continuare, va trebui să completați un formular scurt. Este indicat să oferiți doar date veritabile, în caz contrar creditul va fi refuzat. Verificați în prealabil datele introduse și faceți click pe “obține codul”. De menționat, că completarea cererii nu garantează oferirea de credit. După finalizarea verificării, veți obține împrumutul rapid de opt mii lei pe cardul dvs.

Cine are acces la credite de 8000 de lei?

Instituțiile bancare impun condiții foarte stricte debitorilor. Noi, însă, lucrăm diferit - rata de aprobare a împrumutului la noi este mai mare de 90%. Însă, există cerințe de bază față de clienți:

  • vârsta mai mare de 20 ani;
  • existența unui venit constant;
  • suma veniturilor trebuie să depășească 700 lei.

Clienții noi pot beneficia de împrumutul urgent de 8000 lei pe un termen de până la 24 luni fără dobândă pentru primele 30 zile. Ofertă supusă unor termeni și condiții. Clienților permanenți se oferă planuri personalizate de colaborare.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii