Credit rapid 9000 lei

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
16.08.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 930.22% Dobânda: 14 734.20 lei Suma totală de plată: 22 234.20 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Aveți nevoie de bani? Nu vă grăbiți să vă adresați la instituții bancare, întrucât, banca va cere la dvs. o mulțime de documente. De asemenea, va trebui să așteptați foarte mult timp și nu există garanții că veți putea obține finanțarea solicitată. Însă, există o soluție - compania CreditPrime.

Suportul financiar este binevenit mereu. Compania CreditPrime ușurează procedura de accesare la finanțare și o face accesibilă pentru toți. Dacă vă veți folosi de calculatorul integrat în site, veți putea obține împrumutul de 9 mii lei. Întrebări de genul “am nevoie de 9000 lei urgent” vor dispărea deoarece compania noastră vă va ajuta să obțineți împrumutul în cel mai scurt timp.

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită. Transferăm banii pe orice card bancar. Veți primi banii timp de 2 minute fără a părăsi locuința.

Cum să obții un împrumut de 9000 de lei de la CreditPrime?

Pentru a obține un credit bancar, va trebui să vă deplasați la sucursala băncii. Colaborând cu noi, veți obține împrumutul rapid de nouă mii lei de la distanță, întrucât nu va trebui să părăsiți casa dvs. Banii vor ajunge pe cardul dvs. bancar extrem de repede, în doar 2 minute.

Ce trebuie să facem:

  • alegem suma necesară în secțiunea specială de pe site. Selectăm pînă la 10 mii lei. Tot aici, veți fi informat despre ratele lunare și suma finală de plată;
  • facem click pe butonul verde. Aici se va deschide un formular, în care se va introduce doar informația veridică necesară;
  • primim un cod la numărul de telefon și confirmăm cererea de împrumut depusă.

Urmează ca sistemul să examineze cererea dvs. pentru împrumutul rapid de nouă mii lei într-un termen foarte scurt. După aceasta, veți primi banii pe card. Lucrăm nonstop - puteți să aplicați la credit în orice moment al zilei.

Cine are acces la împrumuturi de 9000 de lei?

Pentru a obține un împrumut de la compania CreditPrime, trebuie să îndepliniți anumite cerințe. Dar, e important de menționat că ele nu sunt atât de semnificative ca la băncile comerciale.

Cine va obține împrumutul urgent 9000 lei:

  • cetățenii care au împlinit vârsta de 20 ani;
  • solicitanții cu un venit lunar constant;
  • clienții, al căror venit depășește 700 lei.

Contactați-ne chiar acum și veți obține finanțare urgentă în cel mai scurt timp posibil.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii