Credit în București

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
16.08.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 930.22% Dobânda: 14 734.20 lei Suma totală de plată: 22 234.20 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Atunci când treceți printr-o situație dificilă și aveți nevoie de un credit rapid, puteți solicita ajutorul unei bănci sau instituții financiare non-bancare. În comparație cu împrumuturile de la bănci, procesul de obținere de credite IFN București este mult mai ușor. CreditPrime oferă împrumuturi rapide București cu un număr minim de documente, într-un mod ușor și rapid.

Avantajul de a obține credite nebancare București este dat în principal de modalitatea rapidă de aprobare. De asemenea, în comparație cu accesarea unui credit bancar, numărul de documente pe care trebuie să le trimiteți este minim. În general, pentru a primi o sumă de bani de la o instituție financiară nebancară este suficient să trimiteți actul de identitate și dovada obținerii unui venit lunar constant.

De asemenea, în București puteți găsi o varietate de IFN-uri care vă pot împrumuta bani rapid și ușor. Pentru a vă fi mai ușor să decideți cu care dintre ele să colaborați, este necesar să verificați dacă respectiva instituție este acreditată de autoritățile financiare din România.

Cum Să Obțineți Bani Împrumut București?

Puteți obține bani împrumut București, puteți completa formularul de solicitare credit disponibil pe website-ul CreditPrime. Întreg procesul pentru obținerea unui credit rapid București se desfășoară 100% online. Așadar, puteți transmite solicitarea dumneavoastră către bancă împreună cu poza actului de identitate și dovada înregistrării venitului lunar.

Echipa CreditPrime vă poate oferi oferte financiare pentru credit rapid nebancar București în funcție de venitul dumneavoastră lunar și de eligibilitatea dumneavoastră. De asemenea, împreună cu trimiterea formularului de solicitare împrumut, veți bifa și luarea la cunoștiință a condițiilor băncii. Așadar, veți ști de la început care va fi rata dobânzii și perioada contractului de împrumut.

Veți primi apoi un răspuns de la echipa de analiză a solicitărilor de credit. Dacă răspunsul este pozitiv, veți putea primi banii în numerar sau prin transfer bancar în contul indicat în solicitare. De asemenea, puteți ridica banii cash dintr-o sucursală BCR.

Ce Documente Solicită IFN-urile în București?

Dacă decideți să obțineți o sumă de bani cu ajutorul unui IFN București, este necesar să fiți atent/ă la lista de documente solicitate de instituție. Puteți obține credit cu buletinul București foarte ușor, prin completarea unui formular. De asemenea, puteți solicita credit online București și obține banii de care aveți nevoie în câteva ore.

Atunci când solicitați credite online București va fi nevoie să demonstrați venitul lunar prin următoarele documente:

  • O adeverință de venit recentă
  • Talon de pensie – dacă sunteți pensionar/ă
  • Cel mai recent fluturaș de salariu
  • Extras bancar al contului în care primiți salariul
  • Orice dovadă fezabilă de înregistrare lunară a unui venit constant

Orice solicitant care încarcă documente valide prin care demonstrează încasarea lunară a unui salariu va putea obține un împrumut rapid. De asemenea, pentru a putea accesa credite în viitor, este important să plătiți ratele lunare.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii