Сredit fara adeverinta de venit

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

200 lei 15 000 lei
20.06.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 927.87% Dobânda: 14 736.81 lei Suma totală de plată: 22 236.81 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Atunci când verifici câți bani mai ai pe card și realizezi că suma este mai mică decât te așteptai, este clar că urmează să te confrunți cu o cheltuială neprevăzută. Fie că este vorba de un control medical, de o super-reducere pe care nu vrei să o ratezi sau momentul în care trebuie să duci mașina în service, ai nevoie de bani suplimentari, în timp util.

Dacă te întrebi cum să faci rost de suma dorită în câteva ore, atunci află din acest articol cum te poate ajuta creditul fără adeverință de venit de la CreditPrime.

Ce este creditul fără adeverință de venit?

Creditul fără adeverință de venit îți dă posibilitatea să te împrumuți cu bani și să nu trebuiască să prezinți adeverința de salariu de la locul de muncă, așa cum se întâmplă în cazul băncilor. Prin urmare, poți obține bani cu împrumut, într-un mod super simplu, accesând internet banking-ul și descărcând cel mai recent extras bancar din care reiese venitul încasat pe luna anterioară.

Pe scurt, de știut:

 • primești banii fără acte doveditoare complicate, doar cu buletinul și un extras de cont;
 • aplici online pentru împrumut, completând formularul de pe site;
 • ai banii în cont în câteva ore;

Care sunt avantajele creditului fără adeverință de venit?

 • poți împrumuta până la 2,000 de lei;
 • nu prezinți adeverință de venit de la angajator, ci orice alt document doveditor;
 • te împrumuți online, fără a consuma timp și energie cu drumurile;
 • aplici pentru împrumut indiferent de orașul sau locul în care te afli, ai nevoie doar de o conexiune la internet;
 • este ușor și durează puțin să completezi formularul online pentru solicitarea banilor;
 • primești banii direct în contul tău bancar sau numerar în oricare dintre sucursalele BCR;
 • te bucuri de bani fix atunci când ai nevoie de ei;
 • nu trebuie să explici motivul pentru care soliciți împrumutul;
 • nu îți asumi niciun risc (nu trebuie să prezinți nicio garanție);
 • rambursezi banii rapid, prin transfer bancar sau numerar în agențiile BCR;

Cum obții un credit fără adeverință de venit?

Atunci când ai nevoie urgentă de bani, cu siguranță nu vrei să pierzi timp la ghișee, alcătuind vreun dosar de acte sau vorbind la telefon cu operatorii call center. Ești contracronometru, vrei să fii eficient și să îți poți rezolva rapid problema. Cu un credit fără adeverință de salariu primești banii în doar câteva ore, fără să pleci de acasă. Iată cum obții creditul:

Pasul 1: Apeși butonul „APLICĂ ACUM” de pe site-ul CreditPrime.ro, completezi câmpurile din formular și confirmi solicitarea. Dacă ești client nou, te înregistrezi cu datele tale și încarci o poză clară a buletinului.

Pasul 2: Cererea este analizată, primești SMS cu suma maximă acordată, iar tu trebuie doar să intri în contul tău de utilizator de pe site pentru acceptarea condițiilor de împrumut.

Pasul 3: Felicitări! Ai acces la bani imediat după ce ai transmis suma care vrei să-ți fie transferată. Banii intră direct în contul tău bancar sau îi poți lua în numerar din orice sucursală BCR.

Vrei un credit fără adeverință de venit?

Dacă te confrunți cu o nevoie urgentă de bani, nu ai de ce să intri în panică. Este ușor să intri în posesia sumei dorite cu un credit fără adeverință de venit. Este chiar mai simplu decât dacă ai fi ales să te împrumuți de la un prieten. Nu faci conversații de complezență, nu dai explicații pentru ce îți trebuie banii, nu ieși din casă și nu simți că trebuie să întorci o favoare.

De reținut:

 • ești eligibil cu buletinul și un extras de cont;
 • primești banii solicitați în aceeași zi, la câteva ore;
 • alegi ce sumă vrei să rambursezi la scadență: minimul de plată sau integral

Tu de ce sumă ai nevoie? Spune-ne și te ajutăm. Echipa CreditPrime îți stă la dispoziție 24 de ore din 7 zile, dacă ai nevoie de ajutor pentru depunerea cererii de împrumut.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii