Credite fara dobanda ᐈ Obțineți credit cu dobanda 0 online • CreditPrime
*7788
te sunăm noi
*7788
te sunăm noi

Credit fara dobanda

24/7, inclusiv în weekend sau de sărbători
Aprobare în 2 minute, transfer bani instant
Linie de credit pentru
24 de luni cu 0% dobândă*
în primele 30 de zile!
Alege suma dorită
Dobânda zilnică 3.60 LEI.
*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere și până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.
Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 500 lei
Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 2193.79%
Dobânda: 1,079.98 lei
Suma totală de plată: 1,579.98 lei.

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Probabil că ați mai auzit de termenul de credit cu dobândă 0, dar nu știți cu exactitate la ce se referă. Un credit online fără dobândă este un instrument financiar utilizat în special de cei care vor să obțină urgent o anumită sumă de bani. Acest tip de împrumut este acordat mult mai ușor decât un credit clasic, în special de către instituții financiare nebancare. De cele mai multe ori, persoanele  care obțin astfel de credite sunt clienții noi, scopul instituțiilor financiare nebancare fiind acela de a-i atrage.

Una dintre principalele caracteristici ale acestui tip de credit este că suma nu trebuie să depășească 4000 de lei. De asemenea, dacă suma datorată este plătită la data scadentă sau înainte de aceasta, nu va fi nevoie să plătiți niciun leu în plus. În general, perioada de rambursare a banilor împrumutați este cuprinsă între 10 și 30 de zile. Un alt aspect important este că nu se este nevoie de verificare istoricului pentru un astfel de împrumut.

Cine emite credite fără dobândă?

Creditul rapid fără dobândă de la CreditPrime este de cele mai multe ori acordat de o instituție financiară nebancară. Activitatea acesteia este legală, funcționarea ei fiind reglementată de lege. Principiile de bază ale unui împrumut cu dobândă 0 sunt asemănătoare unuia oferit de bănci, diferența principală fiind suma care poate fi împrumutată ușor, care este mai mică.

Tot mai mulți oameni iau în considerare obținerea acestui tip de credit, deoarece este mult mai rapid și nu necesită un drum până la bancă. Cu toții știm cât de neplăcut poate să fie să așteptăm la cozi infernale pentru a putea intra în bancă. De asemenea, banii pot fi accesați rapid, de multe ori fiind soluția ideală pentru situațiile de urgență. Procesul de aplicare pentru astfel de credit este rapid, durează doar 15 minute și banii pot fi accesați în aceeași zi.

Cum să obțineți un împrumut fără dobândă la CreditPrime 

Pentru a obține un credit cu dobândă 0 la primul împrumut de la CreditPrime trebuie mai întâi să completați formularul disponibil online. Pentru acest pas veți avea nevoie doar de câteva minute. Mai apoi, împrumutul va fi aprobat foarte repede. Durează doar 15 minute până primiți răspunsul, iar apoi în câteva ore veți avea banii pe card. Procesul nu este deloc complicat. Odată ce obțineți primul credit fără dobândă va trebui să rambursați suma de bani împrumutată până la data scadentă. Este un proces foarte simplu care vă scutește de un drum la bancă, de cozile infernale de acolo și de birocrația interminabilă.

Condiții pentru acordarea unui împrumut fără dobândă

Cei care doresc să beneficieze de credite cu dobânda zero trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • să aveți o vârstă de peste 22 de ani
  • să aveți un venit lunar fie din salariu, pensie sau chiar și PFA care să aibă valoarea minimă de 700 lei
  • venitul lunar să fie primit pe card

Din câte se poate observa, condițiile pentru un astfel de credit nu sunt exagerate. Mai mult, toate procedurile pentru a-l obține se pot efectua din confortul casei, cu condiția să aveți acces la internet. Chiar nu este complicat. 

Vă recomandăm însă să utilizați acest tip de împrumut doar în cazuri urgente.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

Te sunăm noi