Credit rapid în Cluj

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
16.08.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 930.22% Dobânda: 14 734.20 lei Suma totală de plată: 22 234.20 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

În ziua de azi nu numai băncile pot oferi împrumuturi. Astfel, cei care sunt în căutarea unui împrumut rapid în Cluj, pot recurge și la opțiunile online. Instituțiile financiare nebancare sau IFN-urile sunt cele care pot acorda acest tip de împrumuturi online fără a fi nevoie să vă deplasați la sediul acestora. De asemenea, suma de bani se poate obține mult mai ușor, iar banii pot fi primiți la câteva ore de la solicitarea împrumutului.

Problemele cu banii pot apărea oricând, iar cei care nu au pus bani deoparte pentru zilele negre sau care s-au trezit cu o nevoie de bani urgentă, din cauza unui necaz neprevăzut, pot recurge la un credit rapid online în Cluj . Atât pentru solicitarea împrumutului rapid cât și pentru obținerea sumei de bani este nevoie de o conexiune bună la internet. 

Ce instituții pot emite credite nebancare în Cluj-Napoca?

Cei care se află în căutarea unor împrumuturi nebancare în Cluj pot răsufla ușurați de faptul că acestea nu se obțin greu. Astfel, instituțiile nebancare precum CreditPrime pot oferi suma solicitată mult mai simplu și rapid. Activitatea acestor tipuri de instituții este complet legală și chiar este reglementată prin lege. De asemenea, un astfel de împrumut online se bazează pe principii similare celor acordate de bănci, una dintre diferențe fiind suma de bani, care în cazul împrumuturilor online este mai mică.

Un credit cu buletinul în Cluj este opțiunea aleasă de mulți. Unul dintre principalele motive pentru care se optează pentru astfel de credit este faptul că se evită drumul până la sediul instituției. Timpul este din ce în ce mai prețios iar cozile infernale nu sunt locul ideal pentru a-l petrece. Mai mult, banii solicitați pot fi obținuți mult mai ușor și într-un timp mai scurt. Solicitarea împrumutului durează doar 15 minute și este nevoie doar de buletin.

Cum se pot obține bani împrumut în Cluj?

Cei care doresc să obțină un credit cu buletinul în Cluj pot apela la instituții nebancare precum CreditPrime. Este necesar să se completeze formularul online. Procesul de completare al acestuia durează doar câteva minute, iar un pic mai târziu,iar la scurt timp după ce aflați dacă vi s-a aprobat creditul veți primi și banii în cont. Desigur, pentru a putea beneficia de un împrumut nebancar în Cluj, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

  • să aveți 20 de ani
  • venitul dumneavoastră lunar să fie de cel puțin 700 de lei
  • să încasați un venit lunar pe card

După cum se poate vedea, instituțiile nebancare care acordă împrumuturi online nu cer condiții exagerate pentru a vi le putea oferi. Un alt aspect important este că tot procesul de obținere al împrumutului se poate efectua din confortul casei, de pe un dispozitiv cu acces la internet. Desigur, înainte de toate, se recomandă solicitarea unui astfel de împrumut numai în cazuri urgente și dacă acesta poate fi achitat la timp.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii