Credit cu buletinul

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
17.07.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 918.33% Dobânda: 14 710.13 lei Suma totală de plată: 22 210.13 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Majoritatea instituțiilor financiare solicită un număr tot mai mare de acte și documente. Acest factor, fiind combinat cu durata procesului de acordare a împrumutului transformă procedura de obținere a sumei necesare de bani în una anevoioasă și destul de complicată. Pentru a oferi acces la soluții financiare unui număr mai mare de clienți, CreditPrime oferă credite doar cu buletinul, în timp scurt și printr-o procedură extrem de simplificată.

Cel mai mare avantaj în ceea ce privește obținerea unui credit cu buletinul este accesibilitatea și ușurința cu care acesta poate fi obținut. Nu este nevoie să pierzi timp pentru a obține și a colecta seturile interminabile de acte, așa cum solicită majoritatea băncilor comerciale. CreditPrime nu solicită clienților adeverințe, confirmări sau acte alte acte decât cele precizate pe site. Clienții aplică pentru un împrumut doar cu buletinul, completează o cerere tipizată (care poate fi completată doar online) și beneficiază în doar câteva minute de soluțiile financiare CreditPrime.

Unde se acordă credite online doar cu buletinul?

Pentru a obține bani împrumut urgent doar cu buletinul este nevoie să te adresezi unei organizații de microfinanțare. Anume acest tip de instituții financiare sunt mai flexibile și oferă credit doar cu buletinul. La CreditPrime poți beneficia de orice tip de credit doar cu buletinul, fără a prezenta acte suplimentare. Compania tinde să fie cât mai flexibilă în raport cu nevoile clienților, de aceea oferă sume de bani rapid și ușor fără a solicita acte suplimentare.

Astfel, în cazul în care ai nevoie să obții un credit rapid, cu un pachet minim de acte, poți apela cu încredere la CreditPrime. Consultanții companiei vor analiza situația ta și îți vor propune un produs optim, avantajos și cel mai important - adaptat nevoilor  tale într-un mod personalizat.

Cum se acordă la CreditPrime un imprumut rapid cu buletinul?

Pentru a obține un imprumut cu buletinul în lei este nevoie să urmezi o procedură simplă pe care o are compania CreditPrime. Iată care sunt pașii pe care ar trebui să-i parcurgi:

  1. Depune o cerere (exclusiv online);
  2. Așteaptă aprobarea cererii;
  3. Alege cea mai comodă metodă de primire a sumei de bani acordate în lei;
  4. Primește suma de bani solicitată (în lei) și folosește-l după cum ai nevoie.

Aprobarea creditului la CreditPrime durează, de obicei, până la 15 minute. Având în vedere că vorbim despre credit doar cu buletinul pentru o obține suma dorită, acest lucru aduce plus valoare produsului nostru de creditare. 

Cine poate obține credit online, doar cu buletinul?

CreditPrime oferă imprumut doar cu buletinul pentru cetățenii României care au atins vârsta de 20 ani.

Poți depune cererea de credit direct pe site-ul companiei. Procesul de aprobare, în acest caz, este unul cu adevărat rapid. Într-un timp scurt primești aprobarea sumei de bani pe care ai solicitat-o.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii