Credite până la salariu

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
17.07.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 918.33% Dobânda: 14 710.13 lei Suma totală de plată: 22 210.13 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

3 pași simpli pentru imprumutul pana la salariu:

  1. Completează cererea
  2. Confirmă intenția
  3. Primește banii

De ce să ne alegi pe noi?

CreditPrime îți oferă o modalitate simplă de a obține un credit până la salariu pe loc. Dar mai există o serie de avantaje care fac diferența între noi și concurenți:

Ne pasă!

  • Avem o atitudine extrem de receptivă față de clienții noștri
  • Suntem mereu disponibili pentru suport și dialog
  • Fiecare situație dificilă este abordată în mod individual
  • Suntem înțelegători și nu cerem istoric de creditare impecabil

Răsplătim clienţii responsabili

De fiecare dată când îți respecți obligațiile de plată prin achitarea la timp a sumei datorate, îți creezi un istoric de creditare pozitiv în cadrul companiei noastre, lucru ce îți va facilita accesul la o limită de credit mărită și la dobânzi mai avantajoase. Totul mult mai rapid și fără prea multe întrebări!

Suntem alături de tine

Urgențe pot apărea în orice moment. De aceea, este bine să ai alături un prieten de nădejde. Linia noastră de credit îți oferă acces la o sumă de bani pe care o poți folosi după bunul tău plac, timp de 24 luni. Iar la scadență, ai libertatea de a achita doar minimul de plată. Fără presiuni, fără griji. Într-un cuvânt: RELAXAT!

Atunci când ai nevoie urgentă de bani până la salariu, CreditPrime este soluția perfectă!

Sunt momente în care ai nevoie de bani urgent și nu poți aștepta până la salariu. Acum nu trebuie să îți mai faci griji referitor la aceste mici neplăceri, care, inevitabil, se pot întâmpla oricui.

Suntem aici să îți oferim împrumuturi până la salariu, simplu şi fără bătăi de cap. Completează cererea, iar noi îți vom transfera banii în cel mai scurt timp posibil.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii