Credite pe termen lung

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
16.08.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 930.22% Dobânda: 14 734.20 lei Suma totală de plată: 22 234.20 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Spre deosebire de creditele rapide, care sunt foarte rapid și ușor de obținut, creditele pe termen lung sunt un pic mai puțin vizibile. Persoanele care doresc să obțină un credit rapid pe termen lung vor fi nevoite să îndeplinească mai multe condiții. Acestea sunt detaliate un pic mai jos. Ceea ce trebuie să știți în cazul unui împrumut pe termen lung este că suma acestuia este mult mai mare, iar timpul de acordare este un pic mai mare decât în cazul împrumuturilor rapide, dar acest lucru nu ar trebui să vă descurajeze, mai ales dacă aveți mare nevoie de acea sumă de bani în mod urgent.

Înainte de a solicita un credit pe termen lung, trebuie să citiți cu atenție condițiile în care vi se oferă banii solicitați. Deși condițiile acestor tipuri de împrumuturi sunt mai blânde decât cele solicitate de bănci, este necesar să vă asigurați că îndepliniți toate condițiile pentru a obține suma în lei în cel mai scurt timp posibil și pentru a elimina orice obstacol care ar putea interveni.

De unde se poate obține un credit nebancar pe termen lung?

Cei care doresc să obțină un împrumut nebancar pe termen lung pot să recurgă la instituții financiare nebancare precum CreditPrime. Activitatea acestora din urmă este reglementată de legi iar împrumuturile pot fi obținute mult mai ușor în comparație cu cele clasice, pe care le acordă băncile. De asemenea, pentru a obține un credit online pe termen lung nu va trebui să vă deplasați la niciun sediu. Tot procesul se poate desfășura de acasă, din fața unui calculator, evitând astfel traficul și cozile care ar putea apărea.

Un alt avantaj ale creditelor nebancare pe termen lung este faptul că acestea pot fi solicitate în orice oră din zi și în orice zi a săptămânii. Mai mult, echipa de suport pentru clienți vă stă la dispoziție oricând pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră și  a face împrumutul să fie o experiență cât mai plăcută.

Cum se poate obține un credit ifn pe termen lung?

Persoanele care doresc să obțină credite pe perioadă lungă trebuie să treacă prin mai mulți pași:

1. Aplicarea pentru împrumut:

Pentru aceasta este nevoie de o poza sau un pdf care să indice venitul obținut în ultima lună, fie că este vorba despre fluturașul de salariu, un talon de pensie, sau extrasul de cont pe ultima lună.

2. Aprobarea creditului

La câteva minute după ce ați completat datele necesare veți primi un mesaj cu detaliile împrumutului oferit.

3. Confirmarea condițiilor

În acest pas trebuie să ne transmiteți acceptarea ofertei de către dumneavoastră.

4. Primirea banilor

La scurt timp după acceptarea ofertei, veți primi banii în contul dumneavoastră. Este atât de simplu.

Cine poate solicita împrumuturi pe termen lung?

Cei care doresc să li se acorde un împrumut în bani pe termen lung de la CreditPrime sau de la orice altă instituție financiară nebancară trebuie să aibă un venit constant, iar vârsta acestora să fie cuprinsă între 20 și 70 de ani. De asemenea, trebuie să se asigure că vor putea achita suma necesară în lei la data scadentă. Acest lucru este cheie pentru ca oamenii să nu se adâncească și mai rău în datorii. De aceea, persoanele care doresc să obțină un astfel de credit trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie. Din acest motiv, pentru orice nelămurire sau întrebări suplimentare, echipa de suport este disponibilă pentru a vă ajuta.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii