Cum funcționează?

Poți obține un împrumut CreditPrime rapid, ușor, total confidențial!
Parcurgi câțiva pași simpli și ai banii în buzunar. Aplică acum

Cum funcționează împrumutul CreditPrime?

Aplici pentru primul împrumut.

Metoda de aplicare este simplă și clară. Vei avea nevoie de copia cărții de identitate și de dovada venitului (extras de cont/ fluturaș de salariu/ talon de pensie/ adeverință de venit sau orice alt document din care reiese venitul tău lunar).

Primești banii

La scurt timp de la confirmarea împrumutului vei fi informat referitor la transferul banilor. Va fi necesar să ne comunici ce sumă dorești să îți trimitem din totalul aprobat pentru linia ta de credit. Pentru a intra în posesia împrumutului, vei putea alege una din

modalitățile de primire a banilor puse la dispoziție.

Nu uita, CreditPrime îți pune la dispoziție transferul instant de bani, pentru ca tu sa nu mai aștepți un timp îndelungat pentru virarea banilor. Dacă ești posesorul unui card card Visa sau MasterCard, poți opta pentru transferul banilor instant, inclusiv în weekend sau de sărbători.

Achiți suma datorată lunar

În funcție de banii de care dispui la scadență, poți alege să achiți doar minimul de plată sau întreaga suma necesară pentru aducerea liniei de credit pe zero.

Închizi linia de credit

La sfârșitul celor 24 luni în care te-ai bucurat după bunul plac de banii acordați, tot ce mai ai de făcut este să închizi linia de credit, achitând sumele datorate.

Soliciți un nou credit. Mai ușor și mai rapid

Apelează din nou la CreditPrime oricând ai nevoie! Acum vei putea aplica mult mai rapid și mai simplu. Va fi suficient să ne trimiți o nouă cerere de credit, direct din

contul tău personal, printr-un proces simplificat la maxim.

În plus, cu fiecare nou împrumut oferta noastră devine tot mai avantajoasă. Aceasta fiindcă avem un sistem de loialitate unic, care îți permite să profiți de dobânzi din ce în ce mai mici, accesând însă sume din ce în ce mai mari.

Dorim să oferim clienților noștri cele mai avantajoase oferte în condiții de confort maxim.

Te bucuri de confort și rapiditatea serviciilor CreditPrime atunci când ai nevoie urgentă de un împrumut fără gaj și codebitori, fără a merge la bancă sau a primi oameni străini în casa ta.

Aplicația ta va fi procesată în cel mai scurt timp, iar banii vor fi transferați prin modalitatea aleasă de tine.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

E frumos să sharuiești cu prietenii