Modalitățile de rambursare a împrumutului

Ai mai multe opțiuni prin care poți achita lunar sumele datorate. Alege modalitatea care ți se potrivește cel mai bine!
Dezvoltăm în permanenţă serviciile noastre, oferind noi soluţii prin care totul să se desfășoare cât mai uşor şi rapid pentru clienţii noştri.
Ne poți sugera chiar tu propuneri în acest sens, completând formularul de aici.
Poţi regăsi termenul de scadenţă al sumelor datorate fie în contul tău de pe site-ul CreditPrime.ro, fie în contractul de credit sau în extrasul lunar care îți va fi trimis periodic pe e-mail. Poţi alege una dintre următoarele modalităţi de rambursare:
payout method icon Plata în numerar la aparatele multifuncționale BCR sau ghișeele BCR
  • Costul - 0 lei*
  • Durata - instant**

*Valabil pentru aparatele multifuncționale de încasare numerar (MFM). Pentru plata la casierie, banca percepe un comision de 4 lei.

Atenție! Ține cont de programul de lucru al băncii pentru a efectua rambursarea în termen.

payout method icon Plata online cu cardul bancar direct din contul tău

O poți face la ghișeele băncii la care ai cont sau la distanță, prin Internet Banking. Pentru aceasta vei avea nevoie de datele companiei CreditPrime și de suma exactă pe care o datorezi. Aceste informații le regăsești în extrasul trimis periodic pe e-mail, precum și în contul tău personal de pe site. Atenție! Pentru a-ți menține istoricul pozitiv, este esențial să achiți lunar minimul de plată!

  • Costul- CreditPrime nu percepe costuri de rambursare, singurele costurile ce pot apărea sunt cele ale băncii prin care vei decide să realizezi transferul, prin comisioanele percepute de aceasta, conform tarifelor aflate în vigoare.
  • Durata- până la 24 ore în zilele lucrătoare (Atenție! Transferul inițiat vineri seară poate ajunge la destinație abia luni dimineață).

Atenție! Este necesar să menționezi în descrierea plății numărul de contract sau CNP-ul tău. În caz contrar, plata nu poate fi alocată.

payout method icon Rambursare automată

Dacă ai ales să primești banii pe card, atunci nu trebuie decât să te asiguri că la data scadentă ai fonduri suficiente în cont. Suma minimă de plată va fi extrasă automat la termenul respectiv, prin debitarea cardului. Dacă dorești să achiți mai mult decât atât, trebuie doar să ne informezi.

  • Costul - 0 lei
  • Durata - instant.
payout method icon Prin transfer bancar
  • Costul - 0 lei
  • Durata - instant.

Atenție! Rambursarea în termen a sumei datorate lunar depinde și de modalitatea de plată aleasă. Unele mijloace, ca de exemplu transferul bancar, pot dura până la 24 de ore în zilele lucrătoare, la care se adaugă toate zilele libere atunci când este cazul weekend-ului sau sărbătorilor legale. De aceea, te rugăm să te asiguri că alegi atât modalitatea de rambursare, cât și ziua potrivită, pentru ca banii să ajungă la destinație în termen și să eviți întârzierile de plată.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.