Ecofinance România câștigă premiul internațional GBO Award

Filiala EcoFinance România a fost înființată în anul 2017, ca parte a grupului de companii Dyninno Group, de către o echipă profesionistă cu o vastă experiență în domeniul bancar.

Compania promovează produse financiare nebancare inovatoare care oferă clienților posibilitatea de a accesa o linie de credit chiar din confortul propriei case, în siguranță și într-un timp record. Accesibilitatea produselor a oferit companiei posibilitatea de a se extinde rapid și de a deservi clienți din întreaga țară. Analiza continuă a nevoilor clienților și profesionalismul echipei EcoFinance România au dus la recunoașterea performanțelor platformei și câștigarea premiului GBO Awards.

„Ne mândrim cu un produs inovator și accesibil clientului nostru. Acest lucru – alături de dorința noastră de inovare continuă, - una dintre valorile Dyninno Group din care facem parte -, s-a tradus în performanța de a câștiga recunoașterea ca platforma digitală de creditare cu cea mai rapidă creștere” a comentat Rucsandra Larisa Stanciu, Director General EcoFinance România.

Tehnologiile emergente din Fintech au deschis porțile către noi oportunități și au făcut posibilă accesarea produsului CreditPrime din orice zonă a țării. În plus, pandemia a accelerat creșterea acestui sector în România.

„Este clar că acum trăim într-o eră digitală, iar pandemia, la rândul ei, a crescut cererea pentru servicii 100% digitale. Prin urmare, obiectivul nostru a fost să rămânem printre cei mai buni din această industrie și să ne concentrăm asupra progreselor tehnologice, pentru a permite platformei să îndeplinească o gamă cât mai variată de funcții, într-o perioadă mai scurtă de timp. De exemplu, recent, am introdus pentru clienții existenți, aplicația mobilă, lucru care facilitează gestionarea liniei de credit CreditPrime și accesarea fondurilor disponibile în doar câteva secunde”.

În ultimii cinci ani, piața tehnologică din România a oferit o serie de produse Fintech valoroase atât pentru piețele naționale, cât și internaționale. „Dacă vorbim despre produsul nostru, nu avem taxe ascunse și ne concentram pe dezvoltarea aplicației pentru telefoanele mobile pentru a adăuga funcționalități capabile să faciliteze utilizarea produsului nostru și a relației cu clientul. Dinamica echipei EcoFinance, profesionalismul și deschiderea spre tehnologiile prezente și viitoare sunt cheia succesului nostru”, a comentat Stanciu.

De asemenea, Ecofinance România se mândrește cu servicii de înaltă calitate cu acoperire națională, prin accesarea 100% online a acestuia. "Prea multe comunități din toată țara nu au acces la servicii financiare accesibile. Suntem aici pentru a schimba asta! A fi recunoscuți pentru excelența noastră nu numai la nivel național, ci și internațional, înseamnă că suntem pe drumul cel bun", a comentat Rucsandra Stanciu, Director General al EcoFinance România, care activează pe piața creditelor de consum acordate sub brandul CreditPrime.

E frumos să sharuiești cu prietenii