Promoția ”Maratonul premiilor de Crăciun”

Voucherele reprezintă coduri electronice de discount (sub forma unui PDF care conține un QR code), urmând să fie scanate la casa de marcat. Pot fi utilizate atât printate, cât și direct din telefonul mobil și cu ele se pot achiziţiona produsele oferite în rețeaua de magazine Kaufland. Plata cu ajutorul voucherului cadou poate fi efectuată de mai multe ori, până la consumarea creditului, soldul fiind imprimat pe bonul fiscal. Voucherele nu se pot preschimba în bani. Valabilitatea acestora este de 3 ani de la data emiterii.

Perioada de desfășurare a campaniei 29 noiembrie - 22 decembrie 2021.

Participă toți clienții care au încheiat un contract de credit și au retras un minim de 200 Lei din linia de credit, pe perioada desfășurării campaniei.

Extragerea celor zece câștigători va avea loc în data de 23 decembrie 2021, între orele 10:00 -18:00, iar rezultatele vor fi anunțate pe rețelele noastre de socializare Facebook și Instagram.

Detalii în link-ul următor.

Regulamentul campaniei poate fi vizualizat aici.

Participă și utilizează activ linia de credit, căci chiar tu poți fi unul dintre norocoșii, care vor face cumpărăturile de Crăciun în magazinul Kaufland!

E frumos să sharuiești cu prietenii