Protejează-ți datele cu caracter personal

Dragi clienți, 

Ne dorim să fiți mereu informați. Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal. În ultima perioadă, în România, au devenit tot mai frecvente cazurile de fraudă financiară. 

Vă reamintim, că angajații CreditPrime nu vă vor solicita cartea de identitate sau numărul de la cardul bancar prin intermediul Facebook sau a altor rețele de socializare.

Prin urmare, vă rugăm să fiți atenți la aceste tipuri de cereri și să ne semnalizați în cazul în care întâmpinați astfel de situații, prin intermediul serviciului suport, sau trimițându-ne un mesaj de pe pagina oficială de Facebook CreditPrime.

Paginile noastre oficiale le găsiți aici: Facebook și Instagram. Acestea sunt principalele noastre canale de comunicare pentru suport clienți sau pentru a vă aduce la cunoștință informații despre noi și serviciile noastre, despre promoții, însă în niciun caz pentru a vă cere date personale.

Pentru datele personale folosim adresa de email [email protected] , unde ne puteți scrie, iar răspunsul îl veți primi oficial, din numele CreditPrime.

De asemenea, puteți apela întotdeauna la numărul unic de asistență a clienților *7788 (număr cu tarif normal)

E frumos să sharuiești cu prietenii