Suntem alături de tine la bine și mai puțin bine!

Cu toții trecem printr-o perioadă mai puțin favorabilă, în contextul răspândirii virusului Covid 19. Ne afectează deopotrivă pe fiecare în parte, dar mai ales pe cei care lucrează în domenii ce sunt acum puternic impactate, sau poate sunt izolați la domiciliu sau trimiși deja în concediu fără plată.

E o perioadă grea, dar nu imposibil de depășit. Cum? Doar împreună! Vrem să fim o grijă în minus pentru tine atunci când vine vorba de plăți sau achitarea datoriilor. De aceea, am pregătit o serie de măsuri prin care să reducem presiunea asupra bugetului tău actual. Astfel, vei putea redirecționa banii către urgențe precum alimente, medicamente sau facturi ce nu pot fi amânate.

Regăsești mai jos comunicatul oficial prin care compania CreditPrime anunță susținerea clienților, prin soluții flexibile de rambursare a creditului, inclusiv reduceri la dobânda aplicată.

Îți întindem o mână de ajutor chiar de azi. Sună-ne la *7788 (apel gratuit pe întreg teritoriul României), și împreună vom găsi o soluție: aceea care ți se potrivește cel mai bine.

Chiar ne pasă,CreditPrime.

Comunicat de presă, București, 17 Martie 2020

E frumos să sharuiești cu prietenii