Credit pe termen scurt pentru Sărbători

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi. Nu uita, de la Credit Prime poți lua un credit pe termen scurt 100% online.

Cu toții avem în viață ocazii speciale în care suntem puși în fața unor evenimente deosebite, cu repercusiuni în plan financiar, la care nu știm cum să reacționăm mai bine, sau uneori de fapt nu reacționăm deloc. 

Dar ce faci când impasul financiar este in preajma sărbătorilor?

Situația e cu atât mai specială cu cât în jurul nostru se pot afla persoane apropiate nouă, care trăiesc consecințele unei asemenea situații în aceeași măsură ca noi. Iar această stare simți că nu mai poate continua, ci că ea trebuie schimbată. Starea ta financiară, influențată de un astfel de eveniment neașteptat și nedorit, poate fi remediată prin abordarea unui element financiar pe care poate l-ai neglijat vreme îndelungată, ori poate nici măcar n-ai auzit de el. Creditul pe termen scurt poate fi salvarea ta în astfel de conjuncturi.

Scopul unui credit pe termen scurt este să rezolve o urgență financiară, adică acea situație în care ajungi fără voia ta și în care nu mai poți dispune de resurse financiare pentru a ieși rapid din criză. Creditul pe termen scurt este gândit special pentru asemenea cazuri. De obicei prin accesarea unui asemenea tip de credit beneficiezi de multiple avantaje și proceduri simplificate, în principal datorate tehnologiei avansate care ușurează foarte mult procesul de aplicare. Așa încât nu trebuie să fii suspicios asupra unor eventuale interese ascunse care s-ar putea afla în spatele unor asemenea beneficii acordate, ci să te relaxezi, să știi bine ce vrei să faci și să te informezi pe măsură.

La CreditPrime creditele pe termen scurt reprezintă o soluție financiară utilă, dacă ai o urgență și trebuie să obții o anumită sumă de bani pentru a o rezolva. CreditPrime înțelege cât de important este să ai acces la bani exact când ai nevoie de aceștia, de aceea creditele pe termen scurt se obțin ușor, rapid și în condiții favorabile. De regulă cu acest tip de credit poți să împrumuți sume relativ mai mici, pentru perioade scurte de timp.

Creditul Urgent

În oferta CreditPrime există în primul rând acest tip de credit de urgență menit să rezolve situațiile critice cu care te confrunți la un moment dat. Se oferă într-adevăr rapid, în doar 3 pași:

  • Mai întâi completezi cererea, pentru care ai nevoie să-ți creezi un cont pe site. Aici va trebui să atașezi o copie a buletinului tău fără alte documente complicate, însă o condiție obligatorie este să ai un venit lunar constant. 
  • Apoi va trebui să confirmi acordul, pentru că în foarte scurt timp (doar 2 minute) vei fi contactat pentru aceasta.
  • Imediat ce confirmi acordul cu termenii și condițiile oferite, ți se vor expedia banii. Un alt avantaj, de altfel general la toate tipurile de împrumut CreditPrime, este că poți alege să primești banii în una dintre următoarele variante: pe card, în contul bancar, sau numerar la ghișeele BCR.

În concluzie, nu va trebui să pleci de acasă, nu te prezinți la sediu și nu depui documente în format de hârtie. Crearea contului online este suficientă, iar pozele actelor sunt operate exclusiv digital. Pentru obținerea banilor în caz de urgență nu e nevoie nici măcar de existența unui cont bancar deschis anterior, pentru că-i poți primi inclusiv cash de la ghișeele băncii partenere (BCR). Pe de altă parte, tu decizi când și cum retragi banii, în funcție de când și cum ai nevoie să-i folosești. Nu plătești dobândă decât pentru sumele retrase.

Creditul până la salariu

CreditPrime îți oferă o modalitate simplă de a obține pe loc un credit până la salariu . Condițiile de parcurs și avantajele sunt în principal aceleași, cu un plus însemnat de avantaje.

  • Fiecare situație dificilă este abordată în mod individual, în funcție de salariul tău dar și de situația și nevoile în care te afli;
  • Nu ți se va cere un istoric de creditare imaculat;
  • Dacă de fiecare dată respecți obligațiile de plată prin rambursarea la timp a sumei datorate, vei avea un istoric de creditare pozitiv, ceea ce îți va facilita accesul la o limită de credit mărită și la dobânzi mai avantajoase;
  • Poți folosi creditul acordat așa cum îți dorești, până la o perioadă extinsă de 24 luni. Iar la scadență, ai libertatea să achiți doar minimul de plată, așadar fără nicio presiune, fără griji!

Creditul nebancar prin telefon

Pentru accesarea acestui tip de credit este nevoie chiar de mai puțini pași de parcurs decât la precedentele două tipuri de credite. Este gândit pentru situații în care timpul tău este extrem de redus (poți fi la o coadă de supermarket unde realizezi că n-ai suficiente fonduri să plătești, sau poți să ai o urgență în cabinetul unui doctor), ori poate resursele tale tehnice nu sunt cele mai înalte.

  • Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți creezi acel cont de platformă, ceea ce durează maximum un minut;
  • Apoi vei fi sunat în scurt timp și vor stabili cu tine toate detaliile, inclusiv suma de care ai nevoie;
  • Un alt avantaj semnificativ pe care ți-l poate oferi acest tip de credit nebancar prin telefon este acela că îl poți accesa inclusiv dacă ai un ”istoric negativ” în raport cu o bancă după ce ai apelat la serviciile ei, cu alte cuvinte dacă ai ajuns în evidența Biroului de Credite. Acest lucru practic nu contează în drumul tău pentru accesarea unui împrumut de la CreditPrime.

Soluțiile financiare avantajoase oferite de CreditPrime constituie motive încurajatoare pentru a accesa aceste credite specifice, atunci când o situație neprevăzută  apărută în viața ta impune luarea unei decizii financiare rapide pentru a te redresa.

Bucură-te de sărbătorile Pascale împreună cu cei dragi, fără griji!

E frumos să sharuiești cu prietenii