Path 24

Cauți un credit
nebancar prin telefon?

Vești bune: tocmai l-ai găsit!

24/7, inclusiv în weekend
sau de sărbători
Aprobare în 2 minute,
transferul banilor imediat

Linie de credit pentru
24 de luni cu 0% dobândă*
în primele 30 de zile!

Alege suma dorită
*Dobândă 0% aplicabilă pentru oricâte trageri, până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi. DAE maximă - 0 Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.
Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 500 lei
Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 2193.79%
Dobânda: 1,079.98 lei
Suma totală de plată: 1,579.98 lei.
DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 12 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.
3 pași simpli pentru a obține Creditul IFN
  1. 1. Îți creezi cont
    Când vrei un credit prin telefon, tu te ocupi doar de primul pas: crearea contului pe platformă. Durează maxim un minut să lași câteva date și ai deja cont la noi. Efortul tău: minim!
  2. 2. Aștepți apelul nostru
    Te sunăm un-doi și stabilim cu tine toate detaliile, inclusiv suma de care ai nevoie. Procesăm cererea și îți dăm răspunsul, pe loc. Rapid, exact cum îți place!
  3. 3. Încasezi banii
    Direct în cont, ca să nu mai pleci de acasă. Sau cash, la ghișeul băncii, dacă nu ai card și aceasta este varianta ce te avantajează. Așa-i de simplu când iei împrumuturi prin telefon!
Fix când ai nevoie
Urgențele nu țin cont nici de vârstă, nici de numărul de zile rămase până la salariu, nici de situația ta financiară actuală. Apar când te aștepți mai puțin și îți dau bugetul peste cap. Așa că trebuie să faci rost rapid de resurse. Soluția? Un credit ifn prin telefon.
Fără stres suplimentar
Chiar și cei care reușesc să își planifice cu maximă atenție veniturile lunare, se pot confrunta din când în când cu momente în care este nevoie să apeleze la ajutor financiar extra. Un împrumut nebancar prin telefon te scapă de grija documentelor complicate. Nu-ți trebuie decât o dovadă de venit. Nici măcar cont bancar. În câteva ore, banii te așteaptă să fie ridicați inclusiv de la ghișeul băncii.
Maximă mobilitate
Fără să te deplasezi la un sediu fizic, fără să stai la cozi interminabile. Te apelăm chiar noi, și tu ne spui exact ce sumă dorești să îți acordăm. Operatorii noștri fac toată munca în locul tău, iar la final, îți comunică suma la care te încadrezi. Poți cere creditul chiar și când aștepți la rând la supermarket, sau să intri la doctor. Un credit telefonic poate fi accesat oricând și de oriunde ai fi.
Împrumut ifn prin telefon - planul tău de salvare atunci când portofelul s-a golit
Ce spun clienții noștri?
Un singur apel și ziua devine mai bună!

În fiecare lună parcă ți-ar plăcea ca ziua de salariu să vină cu o săptămână mai devreme, sau măcar cu câteva zile. Ți-ar fi mai simplu să îți achiți la timp facturile restante sau să mergi cu mașina în service, căci altfel nu îi poți duce pe cei mai mici la grădiniță. Sunt evenimente ce se întâmplă în viața noastră lună de lună. Ne iau prin surprindere și mereu ne gândim la metode de a face rost de bani cât mai curând. Când contul tău bancar dă semne de oboseală, un credit prin telefon te poate scoate din impas. Nu trebuie să stai să completezi tu cererea - o facem noi pentru tine -, nu trebuie să pleci de acasă - primești banii pe card sau în cont, dacă vrei -, nici măcar nu trebuie să fii vreun expert în folosirea internetului - te sunăm noi și notăm toate detaliile. Dacă vrei bani urgent prin telefon, apelează-ne! Mai simplu decât a cere de la prieteni și de la rude. În maximă confidențialitate, dar și în maxim confort. Mai ales în aceste vremuri în care toți suntem foarte ocupați și grăbiți. La CreditPrime, timpul chiar înseamnă bani. Bani virați în contul tău bancar, printr-un simplu împrumut telefonic.

Aplică acum
Aplică acum

Linie de credit pentru
24 de luni cu 0% dobanda*
in primele 30 de zile!

Alege suma dorită
*Dobândă 0% aplicabilă pentru oricâte trageri, până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi. DAE maximă - 0
Linia de credit este valabilă 24 de luni.
Creditul se poate achita mai repede, când doresti tu.
La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile.
Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.
Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 500 lei
Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 3963.35%
Dobânda: 1299.54 lei
Suma totală de plată: 1799.54 lei.
DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 12 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.