Сredite nebancare

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
17.07.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 918.33% Dobânda: 14 710.13 lei Suma totală de plată: 22 210.13 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Cum obții creditul nebancar?

1 Completezi cererea

Selectezi suma dorită pentru împrumutul nebancar, ne lași câteva date despre tine și atașezi copia cărții de identitate (în unele cazuri și copia unei dovezi de venit).

2 Confirmi acordul

În scurt timp de la trimiterea solicitării, te vom contacta pentru a confirma acordarea acestui împrumut nebancar.

3 Primești banii

Imediat ce confirmi acordul cu termenii și condițiile oferite, îți vom transfera banii. Poți alege una dintre următoarele posibilitățile de a primi banii: pe card, în contul bancar, sau numerar la ghișeele BCR.

Dacă ai nevoie de bani rapid și ușor, atunci aplică pentru credite nebancare urgente de la CreditPrime!

De ce CreditPrime?

Totul este foarte simplu

Pentru a lua un credit nebancar nici nu trebuie să pleci de acasă. Aplici 100% pe site, de oriunde te-ai afla. Iar spre deosebire de alte instituții, ce oferă credite fie pe termen scurt, fie pe termen lung, noi nu cerem decât un minim de documente. În 5 minute, cererea de împrumut nebancar e deja depusă.

Stai fără griji

Înțelegem că poți întâmpina dificultăți de plată la sfârșit de lună, chiar dacă ai încasat deja salariul. Asta-i partea frumoasă la acest credit nebancar. Alegi exact cât achiți la scadență: integral sau doar minimul de plată.

Suntem disponibili mereu

Tu alegi când completezi formularul de aici pentru un credit nebancar. Pe noi ne găsești pe internet la orice moment din zi sau noapte. Mai mult, lucrăm și în weekend sau de sărbători.

Împrumuturi nebancare CreditPrime - iată soluția de care aveai nevoie!

Acum știi unde găseşti cele mai bune oferte de credite nebancare!

Evită drumurile lungi până la ghișeele băncilor și statul la cozile interminabile, şi aplică pentru împrumuturi nebancare simplu, de oriunde te-ai afla, acasă sau la birou. Nu este nevoie să aduni o mulțime de documente, la noi este foarte simplu! Doar alegi suma de care ai nevoie, atașezi o poză a buletinului și te ajutăm cu plăcere!

Dacă ai nevoie de bani rapid și ușor, atunci aplică pentru credite nebancare urgente de la CreditPrime!

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii