0800 00 80 80 te sunăm noi

Știi unde găsești cele mai tari credite nebancare?

Suma creditului
Data primei scadențe
Durata creditului
Dobânda zilnică
Aceasta este o linie de credit acordată pe o perioadă de 24 luni. La fiecare dată scadentă este necesar să rambursezi cel puțin minimul de plată. Data scadentă se menține aceeași pe toată durata contractului. Plățile se efectuează la intervale egale, o dată pe lună.

Exemplu reprezentativ: Pentru o linie de credit în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3878.6%, dobânda este 2035 lei, iar suma totală de plată este de 2535 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 12 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Cum obții creditul nebancar?

De ce CreditPrime?

Ce spun clienții noștri?
8 din 10 clienți ne recomandă!
Întră și tu în familia clienților CreditPrime

Acum știi unde găseşti cele mai bune oferte de credite nebancare!

Evită drumurile lungi până la ghișeele băncilor și statul la cozile interminabile, şi aplică pentru împrumuturi nebancare simplu, de oriunde te-ai afla, acasă sau la birou. Nu este nevoie să aduni o mulțime de documente, la noi este foarte simplu! Doar alegi suma de care ai nevoie, atașezi o poză a buletinului și te ajutăm cu plăcere!

Dacă ai nevoie de bani rapid și ușor, atunci aplică pentru credite nebancare de la CreditPrime!

Te sunăm noi