4 avantaje ale împrumutului până la salariu

Vrei să afli exact care sunt 4 dintre marile avantaje ale unui imprumut pana la salariu fara extras de cont? Te invităm să citești articolul până la capăt!

Luna aceasta poate a venit factura la energie mai mare, sau poate ai nevoie de o mică reparație în casă datorită unor defecțiuni, de exemplu ale unui produs electrocasnic. Cum fără mașină de spălat nu poți rezista până la următoarea zi în care vei primi salariul, trebuie să găsești o soluție. Rapid! 

Exact pentru situații ca acestea este mai indicat să apelezi la o instituție financiară nebancară, unde poți beneficia de credite fulger pana la salariu. Deci poți zâmbi liniștit până când primești salariul, căci ai de unde împrumuta bani! Vrei să afli exact și care sunt 4 dintre marile avantaje ale unui imprumut pana la salariu fara extras de cont? Te invităm să citești articolul până la capăt!

1. Rambursare anticipată.

Fiind o urgență financiară nu ai nevoie de bani decât pentru câteva săptămâni, până te restabilizezi și te pui din nou pe picioare. Un credit IFN îți oferă o super flexibilitate din acest punct de vedere. Indiferent de perioada de contractare a creditului poți rambursa suma luată imediat ce ai încasat salariul, stingând astfel orice fel de datorii.

2. Acolo când ai nevoie.

Mulți dintre noi simțim o reală jenă atunci când trebuie să le solicităm ajutorul prietenilor sau familiei, pentru un mic suport financiar. Poate a existat o situație excepțională în care angajatorul nu te-a putut plăti la timp. Sau poate ziua de salariu va pica luna aceasta în weekend, deci trebuie să mai aștepți până în prima zi lucrătoare pentru a vedea din nou bancnotele în portofel. Ce faci când ai nevoie de bani rapid? Cumpărăturile pentru hrană nu pot aștepta încă un weekend și nici asigurarea la mașină, ce expiră fix joi. Să mergi la vecinul să îi ceri câteva sute de lei nu îți place, și nici să îl deranjezi pe amicul tău cu care te știi bine încă din timpul facultății. Scapi de griji apelând la un IFN. Totul se desfășoară rapid, fără explicații din partea ta, și evitând astfel să te afli într-o postură nu foarte plăcută cerând bani celor apropiați. Asta este de fapt pentru tine CreditPrime: prietenul de care ai nevoie în anumite situații, gata să te servească fără să îți pună întrebări.

3. Transparență și siguranță totală.

În cazul în care până acum nu ai mai avut de-a face cu astfel de instituții ce oferă imprumut pana la salariu fara extras de cont, este foarte normal să ai întrebări privind siguranța furnizării acestora a datelor tale personale, sau a informațiilor despre venitul încasat lunar. Este minunat dacă ai aceste dubii, pentru că reprezintă primul pas către o documentare serioasă. Contează să îți pese unde ajung datele tale confidențiale. În acest sens te pot ajuta informațiile furnizate chiar pe site-ul companiei, dar și verificarea unor surse adiționale, oficiale, precum Registrul Băncii Naționale sau diverse reglementări legislative. Verifică de asemenea și cât de transparentă este instituția respectivă privind informațiile comunicate potențialilor clienți, chiar înainte de acordarea unui împrumut, ca de exemplu dobânda pe care urmează să o achiți la scadență. După ce te vei informa mai mult în acest sens, vei prinde cu siguranță încredere în acest tip de companii ce oferă credite nebancare.

4. Aplici de oriunde.

Știi care este partea cea mai frumoasă la acest tip de împrumuturi? Pe lângă tot ce am menționat mai sus, cireașa de pe tort o reprezintă faptul că poți aplica de oriunde… chiar de oriunde. Nu ai nevoie decât de un dispozitiv conectat la Internet (telefon, tabletă sau calculator). Poți fi chiar la tine acasă, urmărind un serial interesant care îți aduce aminte de faptul că nu ai mai fost demult într-o drumeție prin pădure și că tot ce îți mai lipsește este un cort. Sau poate ești deja plecat la mare și s-a ivit ocazia să îți mai prelungești sejurul cu încă 2 zile. De unde faci rost de finanțe rapid, fără să deranjezi pe nimeni? De la CreditPrime, de exemplu. Trebuie doar să accesezi site-ul și să faci o solicitare de împrumut și gata! Fericire livrată! Fie că e vorba de cortul visat sau de încă 48 de ore pe malul marii. Fără drumuri la bancă! Fără zeci de telefoane date la prieteni sau rude. Simplu și elegant!

Și ca și când toate cele de mai sus nu ar fi fost deja de ajuns, mai este ceva: momentul acela în care soliciți un credit până la salariu și îl iei și cu dobândă zero. Da, zero. La CreditPrime, dacă ești client nou, primele 30 zile de utilizare a liniei de credit sunt gratis. Împrumuți acum 500 lei de exemplu, îi folosești pentru ce anume aveai nevoie, iar peste câteva zile când ai banii de la angajator în cont rambursezi tot 500 lei.

Așa că, dacă și tu ai vise în așteptare, sau lucruri ce nu mai suferă amânare, nu mai sta pe gânduri. Ia-ți și tu împrumutul tău de la CreditPrime.

E frumos să sharuiești cu prietenii