Credite pentru studenți: în calea carierei tale, nu trebuie să existe piedici financiare

CreditPrime adică linie ce credit pentru studenți

Este foarte populară afirmația că anii studenției sunt cei mai frumoși. Dar ce părere ai de partea financiară? Dacă cheltuielile erau suficient de mari, cel mai probabil ți-ai luat un job. Chiar și așa, se poate întâmpla să întâmpini dificultăți cu banii. Poate vrei să-ți achiți taxa de studii sau vrei să te înscrii la un doctorat. Te lovești fără să vrei de problema banilor. Un ajutor financiar la momentul potrivit poate fi exact ceea ce ai tu nevoie!

Noi, CreditPrime, oferim credite pentru studenți. Te ajutăm să ieși din impasul financiar simplu, rapid, 100% online, fără să trebuiască nici măcar să părăsești camera de cămin. 

Vrei să investești în tine, în studiile și cariera ta? Noi, CreditPrime, te ajutăm cu bani

Odată cu plecarea de-acasă, te-ai confruntat cel mai probabil cu dificultățile legate de bani. Chiriile și de regulă costul de trai în marile orașe universitare cer din buzunarele studenților sume piperate. Dar singura ta grijă trebuie să fie cea a studiilor. Lasă pe seama noastră rezolvarea aspectului financiar!

Aplică pentru un împrumut fără să te ridici din fața calculatorului - Primești banii în aceeași zi!

Motivele pentru care ai nevoie de bani și mai precis de un împrumut, pot fi diverse. Fie că este vorba de achitarea taxei de școlarizare, fie de garanția pentru o chirie într-o garsonieră modernă (unde să te bucuri de spațiu doar pentru tine), poți face rost de bani simplu. Făra birocrație, drumuri la ghișee sau telefoane date în call center, ai banii în aceeași zi cu ajutorul CreditPrime.

Odată cu trecerea anilor aspirațiile cresc? Vrei mai mult de la tine, însă te împiedici de lipsa banilor? Ai tăi te-au tot susținut financiar, dar nici ei nu mai pot? Alege să aplici pentru un credit rapid la CreditPrime. Iată ce trebuie să știi!

Condiții de aplicare:

  • vârstă minimă 20 de ani;
  • dovada unui venit lunar (extras de cont);
  • cetățenie română;

Tu de câți bani ai nevoie?

Motivele pentru care îți trebuie bani urgent, pot fi diverse:

achitarea taxei de școlarizare;

o experiență de învățare în afară;

materiale de studiu;

achiziția unui laptop nou (cel vechi te-a lăsat exact când aveai nevoie mai mare de el);

achiziția unui telefon nou (cel vechi s-a spart și nu mai cooperează deloc);

plata pentru înscrierea la doctorat;

plata pentru prima chirie + garanția cerută de proprietar (te-ai hotărât să părăsești căminul);

o super-ofertă la bilete de avion pentru călătoria pe care o visezi de-atâta timp;

plata unui MBA 

investiția într-un mic business 

o investigație medicală s.a.

Tu decizi cum folosești banii! Noi nu îți cerem explicații, noi oferim credite pentru studenți. Îți punem la dispoziție o procedură de împrumut simplă, clară și rapidă. Avantajele CreditPrime sunt:

  • documente minime: buletinul și un extras de cont (pentru a dovedi un venit lunar);
  • timp scurt de aplicare: completarea formularului durează 5 minute;
  • aplicare 100% online: nu este nevoie să faci drumuri sau să stai la cozi;
  • banii îți sunt transferați imediat pe card: verifică aplicația de banking, vei primi notificare că banii au și intrat; (ține cont că îi poți retrage și cash de la una dintre sucursalele BCR);
  • rambursare confortabilă a banilor: înapoiezi banii prin transfer bancar, iar la data scadentă poți plăti doar o sumă minimă de plată, ca să nu te îngreunezi financiar (ori poți returna banii integral oricând dorești);
  • dobândă 0% dacă ești client nou;
  • zero explicații: folosești banii așa cum ți-ai propus, uită de cicălelile alor tăi;
  • suport din partea echipei non-stop: primești răspuns la întrebările tale oricând, în weekend sau de sărbători;

> Aplică acum

Gestionează-ți banii cu atenție și rămâi independent financiar

Le-ai promis alor tăi că te vei descurca singur cu banii? Este important să îți realizezi un buget de venituri și cheltuieli. Tentațiile sunt la tot pasul. Orice student trebuie să se și distreze. Cu siguranță ai observat cât de scumpe sunt ieșirile în oraș sau mâncarea la restaurant. Cu toate acestea, nu trebuie să te privezi de la timpul de calitate petrecut în compania colegilor. Iată mai jos câteva sfaturi financiare:

  • realizează lunar o evidență pentru venituri (salariu, bursă) și cheltuieli (chirie, mâncare, transport, distracție s.a.); 
  • mergi la cumpărături doar o dată pe săptămână și cu o listă bine pregătită (pentru a nu te lăsa pradă tentațiilor);
  • profită de internship-urile plătite sau de realizarea unor proiecte part-time contra cost;
  • stabilește-ți un obiectiv de economisire - dacă îți este foarte greu să pui bani deoparte, motivează-te cu un obiectiv, ca de exemplu mult visata călătorie după terminarea sesiunii;

În cazul în care ești prins într-o dificultate financiară, nu uita că ai la dispoziție o soluție rapidă. Creditele pentru studenți te scapă de impas. Îți urmărești obiectivele fără ca banii să te împiedice. Împrumutul de la CreditPrime este ușor de accesat, în plus:

  • nu garantezi cu bunuri de valoare, nu ai nevoie de giranți;
  • te împrumuți fără a avea nevoie de adeverință de salariu (extrasul de cont este suficient pentru a face dovada venitului);
  • economisești timp valoros pentru că împumutul se desfășoară exclusiv online;

Creditele pentru studenți reprezintă un ajutor. Atunci când ai nevoie urgentă de bani și nu știi la cine să apelezi, un credit rapid online te salvează.

Dacă ai împlinit 20 de ani și ai deja un venit lunar, ești eligibil pentru împrumutul CreditPrime. Te sfătuim să intri pe site și să realizezi o simulare de credit. De asemenea, împrumută fix suma de care ai nevoie pentru a nu te îndatora excesiv. Nu îți fie teamă de dobânzi penalizatoare, acestea nu se aplică atâta timp cât tu returnezi banii la timp. În plus, ai avantajul de a alege cât vrei să restitui la scadență, o sumă minimă, mai mare sau toți banii.

Anii studenției sunt mai frumoși când știi că ai un ajutor financiar în caz de nevoie - CreditPrime, aici pentru tine!

  • credit pentru studenți cu vârsta minimă de 20 de ani și venit lunar;
  • împrumut online, de pe laptop, tabletă sau telefon;
  • banii în aceeași zi;

Suntem alături de tine zi de zi și te susținem în drumul pe care îl mai ai de parcurs până la absolvire și îmbrăcarea robei. Ai încredere în forțele și viitoarea ta carieră! Succes!

E frumos să sharuiești cu prietenii