Credite pentru studenti

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

400 lei 15 000 lei
17.07.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Dobânda zilnică variază între 0.55% și 0.99%. Aceasta se adaptează în funcție de suma solicitată și profilul individual de creditare.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 918.33% Dobânda: 14 710.13 lei Suma totală de plată: 22 210.13 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Deseori studenții se confruntă cu anumite dificultăți financiare. Acest lucru este determinat de faptul că majoritatea nu sunt angajați oficial în câmpul muncii, iar în consecință, nu pot obține un răspuns pozitiv pentru o cerere de împrumut. De fapt, uneori, nevoia studenților de a obține o anumită sumă de bani poate deveni indispensabilă pentru aceștia, deoarece au nevoie de resurse financiare pentru  a-și achiziționa rechizite și toate cele necesare procesului educațional. În acest sens, CreditPrime susține tinerii și oferă împrumuturi pentru studenți, în condiții avantajoase.

Unde se acordă credite studenților

În prezent, nu toate instituțiile financiare acordă imprumut studenților. Studenților le este dificil să obțină suma necesară de bani, mai ales în această perioadă sanitară dificilă. Ca soluție, studenții se adresează companiilor de microfinanțare. Totodată, adresându-se la o companie de microfinanțare studentul nu primește vreo garanție că cererea va fi acceptată. În aceste circumstanțe, CreditPrime înțelege cât de dificil este pentru un student să obțină suma de bani necesară, de aceea, oferă împrumuturi studenților în condiții avantajoase, ușor, simplu și rapid.

Credit pentru studenți de la CreditPrime - condițiile de acordare

Așa cum am menționat mai sus, la CreditPrime poți obține împrumut pentru studenți rapid, ușor în condiții avantajoase. CreditPrime oferă credite pentru studenți fără a solicita de la aceștia anumite pachete suplimentare de acte. Aici poți obține o anumită sumă în lei doar cu buletinul. Iată care sunt principalele avantaje de a contracta un credit de la CreditPrime, chiar dacă ești student:

  • nu este nevoie de foarte multe acte;
  • nu este obligatoriu să fii angajat;
  • cererea se procesează rapid (nu este nevoie să aștepți zile/săptămâni întregi);

poți obține împrumutul necesar 100% online.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii