Cum poți beneficia de un credit?

Cu un credit fără adeverință de salariu de la CreditPrime primești banii în doar câteva ore, fără să pleci de acasă.

Atunci când ai nevoie urgentă de bani, cu siguranță nu vrei să pierzi timp la ghișee, completând dosare cu acte. Ești contracronometru, vrei să fii eficient și să îți poți rezolva rapid problema, deci cauți un credit ușor de obtinut.

Deci, cum pot lua un credit? Îți oferim mai multe modalități:

  1. Telefon: apelând la numărul de telefon *7788 operatorii noștri vor înregistra cererea, iar răspunsul cu privire la aprobarea creditului îl primești în cel mult 15 minute;
  2. Online: accesând site, urmând pașii următori:

Pasul 1: Alegi produsul de care ai nevoie de pe site-ul CreditPrime. Ți-am pus la dispoziție atât împrumuturi pe termen scurt, cât și pe termen lung. 

Pasul 2:  Alegi suma și perioada împrumutului. Acum poți împrumuta până la 4000 Lei pe o perioadă de până la 24 luni. 

Pasul 3: Apeși butonul „Aplică Acum”, completezi câmpurile din formular și confirmi solicitarea. Dacă ești client nou, te înregistrezi cu datele tale și încarci o poză clară a buletinului, urmărind cu atenție toți pașii ceruți.

Pasul 4: Cererea este analizată, primești SMS cu suma maximă acordată, iar tu trebuie doar să intri în contul tău de utilizator de pe site pentru acceptarea condițiilor de împrumut.

Pasul 5: Felicitări! Ai acces la bani imediat după ce ai trimis suma care vrei să-ți fie transferată. Banii intră direct în contul tău bancar sau îi poți primi în numerar în sucursalele BCR.

Acum deja știi de unde pot lua un credit rapid și te-ai convins cât de convenabil și eficient este.

Fără drumuri, bătăi de cap și întrebări de genul, de ce aveți nevoie de bani. Serviciul nostru activează 24/7, astfel încât să puteți aplica de oriunde de pe teritoriul țării și în orice moment al zilei sau al nopții.

E frumos să sharuiești cu prietenii