Cum să alegi isteţ un credit?

Chiar dacă ai decis să apelezi la un credit pentru a rezolva anumite necesităţi urgente, nu este cazul să te preocupi prea tare din cauza dobânzii. Să ştii că poţi beneficia de o serie de avantaje suplimentare, care pot compensa o bună parte din costul creditului. Este nevoie doar să fii atent la ofertele IFN-urilor de pe piaţă şi să o alegi pe cea mai avantajoasă.

Ştiai că poți economisi chiar și atunci când vine vorba despre aceste credite până la salariu? Profitând de toate avantajele oferite de unele companii, vei vedea că poți avea beneficii substanțiale.

Iată câteva sugestii care te vor ajuta să faci alegerea corectă! Atunci când compari ofertele de pe piață, ține cont de toate aspectele care influențează costul final al împrumutului.

  • Verifică dacă există un [getlink text="sistem de loialitate" id="1224"]. Dacă nu este prima oară când apelezi la un credit online, probabil aceasta nu va fi nici ultima. De aceea, îţi recomandăm să alegi serviciile unei companii ce dispune de un program de loializare avantajos pentru tine. Cum ar fi, de exemplu, [getlink text="programul CreditPrime" id="1224"]. Prin acesta, poți obține dobânzi tot mai mici cu fiecare împrumut, dar şi acces la sume din ce în mai mari. În plus, de la al doilea credit accesat nu mai este nevoie să completezi întreaga aplicaţie online, procesul fiind simplificat, astfel încât în doar 2 click-uri, finalizezi noua cerere.
  • Promoțiile curente sunt și ele argumente în alegerea unei oferte. Dacă ești la primul împrumut, poți obține dobândă de 0%. Alte companii organizează concursuri cu tot felul de premii, a căror valoare o depășește uneori chiar pe cea a împrumutului luat.
  • Ştiai că unele companii sunt gata să te răsplătească în cazul în care faci o recomandare prietenilor? Dacă te-ai convins de calitatea serviciilor oferite, poți recomanda compania, cu toată încrederea, și cunoștințelor tale. Pe lângă faptul că le oferi o informație utilă, te poți alege și cu o recompensă frumușică în contul tău. Fii pregătit pentru surprizele CreditPrime!
  • Ia în calcul costurile de transfer! În funcție de modalitatea de plată aleasă pentru primirea sau rambursarea împrumutului, pot apărea costuri suplimentare percepute de operatorii de plată. CreditPrime face tot posibilul ca transferurile pentru clienții săi să fie gratuite. Mai mult decât atât, unii operatori de plată, precum VISA sau MasterCard, oferă cashback suplimentar pentru sumele plătite cu cardurile lor, ceea ce înseamnă că rambursând creditul cu cardul, poți primi cashback de la operator.

Când stai să le aduni pe toate, constaţi că beneficiezi de mai multe avantaje decât ți-ai fi putut imagina!

Așadar, nu uita: când alegi o companie de creditare, ține cont de toate beneficiile pe care le oferă, și nu doar de cele materiale, ci inclusiv de receptivitatea și deschiderea faţă de clienți.

Iar dacă ai ales o companie bună, cu un [getlink text="program de loialitate motivant" id="1224"], continuă să o alegi din nou, de fiecare dată când ai nevoie de un împrumut! Astfel, într-un timp foarte scurt vei avea acces la cele mai avantajoase oferte de pe piață. Când stai să le aduni pe toate, constaţi că beneficiezi de mai multe avantaje decât ți-ai fi putut imagina!

E frumos să sharuiești cu prietenii