Fericire la cutie, pungă sau plic
Suntem aproape, atât de aproape de acea perioadă mult așteptată din an, în care tot orașul este scăldat în luminițe colorate, în care colindele se aud la radio, iar în case încep să apară brăduți decorați de copii al căror zâmbet le inundă tot chipul. Tot acum, formele de cozonac sunt scoase din nou din dulapul în care s-au odihnit liniștite un an întreg. Așteaptă bucuroase să găzduiască coca aceea pufoasă și parfumată, în care se vor înghesui laolaltă bucăți de nucă și pudră de cacao.
Știm, aveți deja toate detaliile pentru a vă da seama că este vorba de frumosul tablou al Sărbătorilor de Crăciun, când fulgii de zăpadă dansează vesel în aer după ritmuri numai de ei știute.
Și dacă-i moment de Sărbătoare, e clar că va apărea în cadru și Moșul, și daruri felurite pentru copii mici și mari, și foarte mari!
Astăzi te invităm la un scurt training, astfel încât, la sfârșit, să devii cel mai priceput în alegerea cadourilor de Crăciun! Nu vom vorbi despre magia Sărbătorilor, căci o porți deja în suflet, ci despre cum să faci oamenii fericiți, prin cadourile oferite. Iată un scurt ghid pentru maeștrii darurilor de Crăciun.
După cum bine știi, la CreditPrime lucrăm organizat, astfel încât vom aborda totul sistematic!
1. Lista celor care au fost cuminți anul acesta
De aici pornim, și o să te invităm să pregătești cu atenție lista tuturor persoanelor pe care vrei să le ‘fericești’ de Crăciun, cu un zâmbet. Pornește de la cei mai apropiați (persoana iubită, familie, rude și prieteni dragi), dar nu uita să îi incluzi și pe cei cu care ai o relație de afaceri foarte bună, și cărora vrei să le mulțumești printr-o mică atenție (colegi de muncă, colaboratori).
2. Stabilirea bugetului pe care îl vei aloca
Pasul 2 este cel la care decizi exact ce sumă vrei să aloci pentru cadourile de Crăciun. Ca să îți fie mai simplu, ia pe rând fiecare persoană din listă (sperăm că nu ai ajuns deja la 50 de nume :) ) și notează în dreptul acesteia o sumă orientativă. La sfârșit, trage linie și calculează bugetul total.
Dacă te vei regăsi în situația în care îți depășește puțin posibilitățile financiare din această lună, nu uita că întotdeauna poți suna un prieten. CreditPrime îți pune la dispoziție linia telefonică gratuită *7788, la care ne poți contacta 24/7, precum și platforma online, pe care poți aplica pentru un împrumut rapid oricând, și de oriunde, chiar și de la birou în ‘pauza de publicitate’. Dacă nu noi, atunci cine să fie alături de tine în apropierea Sărbătorilor?
3. Sesiunea de shopping
Faza 3 este faza cea mai importantă. Este faza de atac, în care pornești efectiv în căutarea de cadouri. Pentru cei care dispun de mai mult timp și care se simt confortabil cutreierând magazin după magazin, va fi un proces distractiv. Pentru cei mai ocupați dintre voi, nu uitați că întotdeauna există variantă simplificată: shopping-ul online. Acum poți găsi orice, ba chiar mai mult decât visai, disponibil și în magazinele online, iar livrarea prin curier te va scăpa și ea de drumuri extra. Totul se află la câteva click-uri distanță. La fel de ușor precum să aplici pentru un împrumut rapid nebancar CreditPrime!
Cum alegi cadourile? Ei bine și aici îți simplificăm procesul de decizie.
Există două variante: bunuri sau experiențe. Dar ce au ele în comun? Este musai să fie asezonate cu puțină dragoste sau prietenie sinceră, după caz.
Tot ce trebuie să faci este să reiei lista întocmită la pasul 1, și să decizi ce i s-ar potrivi mai bine fiecărei persoane ce se regăsește pe ea. Ce ar face-o mai fericită?
Bunuri. Aici intră o categorie atât de largă de produse. De la îmbrăcăminte, cosmetice, decorațiuni pentru casă, kit-uri pentru hobby-uri și pasiuni, delicii gastronomice, obiecte de artă, sau pur și simplu articole cu tematica sărbătorilor, pe care le poți dărui de exemplu colaboratorilor, dacă dorești o abordare mai clasică.
Experiențe. Ei bine acesta este capitolul nostru preferat, căci aici stă de obicei cheia celor mai reușite daruri, perfect potrivite personalității destinatarului. Din fericire, și aici ai de unde alege: de la variante clasice precum bilete la teatru, film, concerte, muzee sau expoziții, până la unele mai atipice (un curs de tango, un abonament la o clasă de spinning sau squash, câteva ședințe de echitație), sau total ieșite din tipare (bungee-jumping, sau un zbor cu elicopterul).
4. Lasă magia să se producă
Acum, când toate cadourile au fost cumpărate, nu mai rămâne decât să le ambalezi frumos, și să livrezi fericire și zâmbete!
Indiferent de cum vei alege să le împachetezi, la cutie, pungă sau plic, tot fericire se va numi!