Poți lua un credit dacă nu lucrezi - Îți spunem noi cum îl obții

CreditPrime îți oferă banii de care ai nevoie fără adeverință de venit.

Nevoia urgentă de a face rost de bani poate fi covârșitoare. Nu știi la care banci care acorda credite fara carte de munca să te împrumuți și îți faci o sumedenie de griji sau scenarii negative. Cu atât mai mult simți că ești departe de soluție, când vrei un credit fara angajare. Vestea bună este că poți lua un credit daca nu lucrezi.

CreditPrime îți oferă banii de care ai nevoie fără adeverință de venit. Scopul nostru este să te ajutăm să depășești urgența financiară în timp rapid și cu maxim de confort. Dacă ești curios să afli mai multe despre un credit fara sa fi angajat, te invităm să parcurgi rândurile următoare.

Există un colac de salvare pentru fiecare - Solicită acum creditul fără angajare!

De unde pot lua imprumuturi fara loc de munca? Aceasta-i întrebarea. Răspunsul este de la CreditPrime. Ieși din impasul financiar mai repede decât te-ai fi așteptat.

Uită de adeverința de salariu - Este ușor să iei un credit fara angajare, fiindcă nu îți trebuie documente de la locul de muncă. Chiar dacă nu ai un salariu, dar lunar încasezi un venit constant, poate din chirii, din pensie ori drepturi de autor, pe baza lui poți obține creditul. Astfel, în loc de adeverință de venit, ai nevoie doar de buletin și un extras de cont/talon de pensie, care să facă dovada acelei sume pe care o primești.

O conexiune la internet, tot ceea ce ai nevoie - N-a fost niciodată mai simplu să iei un credit daca nu lucrezi, n-ai nevoie nici măcar să pleci de acasă. De pe laptop, telefon sau tabletă, accesează site-ul CreditPrime și solicită împrumutul. Completarea formularului îți va lua doar câteva minute. Accepți condițiile de împrumut și banii intră în contul tău bancar.

Clauze transparente, riscuri ZERO - Poate te gândești că este prea frumos să fie adevărat. Nu este nevoie să te ciupești, aceasta-i realitatea. Obții un credit fara angajare, printr-o procedură cât se poate de simplă. În plus, nu este nevoie de garanții sau o persoană girantă. Știi de la început toate condițiile împrumutului și dobânda. Folosește simulatorul online de creditare pentru a afla cât vei avea de plătit la data scadentă.

CreditPrime te tratează ca pe toți ceilalți - Primești creditul chiar dacă nu lucrezi

  • oferim pâna la 4000 lei, bani pe care îi primești rapid în contul tău bancar sau cash la una dintre sucursalele BCR;
  • primești banii fără să ai nevoie de documente de la angajator, buletinul și un extras de cont este tot ce ai nevoie;
  • solicitarea banilor durează foarte puțin și se face exclusiv online; nu trebuie să pleci de acasă;

> Aplică acum

Când vrei să faci rost de bani, nu te întrebăm dacă ești sau nu angajat - Top 10 motive să alegi CreditPrime

  1. Credite fără să fii angajat, imprumuturi pentru tineri fara loc de munca (arăți buletinul și dovada sursei de venit avute: chirie, drepturi de autor, pensie s.a.);
  2. Doar 5 minute durata de aplicare pentru împrumut;
  3. Banii la tine în cont în câteva ore;
  4. Împrumut 100% online;
  5. Dobândă 0% dacă ești client nou;
  6. Transparență totală (fără clauze ascunse, condițiile creditului sunt prezentate clar de la început);
  7. La data scadentă restitui atât cât îți dorești, o parte din bani, toată suma sau doar un minim de plată (folosește simulatorul online pentru a vedea cum gestionezi);
  8. Zero riscuri (nu girezi cu bunuri de valoare, nu ai nevoie de un girant);
  9. Rambursarea banilor este confortabilă, prin transfer bancar sau numerar în agențiile BCR;
  10. Consiliere telefonică 24 de ore din 24;

> Solicită împrumutul

Hârtiile, drumurile, telefoanele în call center, explicațiile, garanțiile, toate sunt obositoare și consumatoare de timp - Alege varianta scurtă!

CreditPrime te scapă de o mulțime de etape inconfortabile, care îți consumă timp și energie. Poți lua un credit dacă nu ești angajat, fără a fi nevoie să faci eforturi suplimentare.

  • Zero hârtii - ai nevoie doar de buletin și un extras de cont;
  • Zero drumuri - aplici 100% online în câteva minute;
  • Zero telefoane în call center - completezi un formular online, nu aștepți să fii preluat de un operator;
  • Zero explicații - faci ceea ce ți-ai propus cu banii, nu trebuie să explici nimănui la ce îi vei folosi;
  • Zero garanții - nu garantezi cu bunuri de valoare, clauzele sunt transparente;

Este mai simplu ca oricând să iei un imprumut fara carte de munca. Echipa CreditPime îți stă la dispoziție pentru orice întrebare. Îți oferim în cel mai scurt timp banii de care ai nevoie, pentru a-ți rezolva urgență apărută. Ne pasă de confortul tău financiar, iar la data scadentă poți returna un minim de plată, astfel încât să poți face față ușor cu toate cheltuielile. Nu mai amâna, obține un credit fără carte de muncă.

În concluzie:

  • poți lua un credit fără să fii angajat
  • obții creditul din fața calculatorului
  • banii îți intră direct în contul bancar

Simplu > Eficient > Rapid > Fără bătăi de cap > Fără adeverință de salariat > Pe loc, acum!

E frumos să sharuiești cu prietenii