Trucuri pentru a avea o garderobă chic, cu puțini bani

Dacă ai câteva minute la dispoziţie, te invit să facem împreună lumină în chestiunea garderobei de senzaţie, obţinută cu bani puţini.

Cum se împacă armonios stilul la modă şi bugetul nu foarte generos? Astăzi îţi vom demonstra că se pot înţelege chiar foarte bine! Tot ce trebuie să faci este să ai un plan de abordare ingenios! Dacă îl urmezi, vei avea, în timp, o garderobă chic, de invidiat, cu puțini bani.

Iată mai jos câţiva paşi simpli pe care îţi recomandăm să îi parcurgi:

Faza 1: Wishlist-ul (lista dorințelor)

Ai văzut diverse ţinute care ţi-au atras atenţia? Articolele vestimentare pe care ţi-ai dori să le regăseşti şi în dressing-ul personal? Perfect! Imaginează-ţi că eşti într-un magazin online şi adaugi în coş articolele dorite! La sfârşit ai o listă întreagă ce aşteaptă doar un singur click pe butonul ‘Trimite comanda’ pentru a fi ale tale. Exact asta trebuie să faci acum, pregăteşte această listă lungă de dorinţe vestimentare. Bravo! Tocmai ai finalizat primul pas!

Faza 2: Documentarea detaliată

Înainte de a trece la achiziţionarea efectivă a produselor vestimentare, este nevoie să parcurgi etapa de rafinare a listei. Este posibil ca ceea ce ai adăugat pe wishlist să fie articole ce nu se potrivesc stilului tău vestimentar sau conformaţiei tale, de exemplu. Sau poate, deşi îţi plac extrem de mult, însă nu ai şti niciodată cum să le asortezi sau porţi. Aici îţi vor fi de mare ajutor site-urile de profil, dedicate zonei de fashion, dar poţi găsi inspiraţie pe reţelele sociale, precum Facebook şi Instagram.

Faza 3: Lista scurtă

Ştii cum e la procesele de recrutare, când persoana de la resurse umane se întâlneşte cu zeci de candidaţi şi la final pregăteşte un shortlist alcătuit doar din câteva persoane? Ei bine, aici am ajuns şi noi! Momentul în care trebuie să decizi cu exactitate ce rămâne şi ce nu, pe lista ta! Nu ţine cont de buget încă, ci de ceea ce îţi trebuie cu adevărat! Esenţial în această fază este să te împrieteneşti cu propriul dulap, să iei la mână garderoba pe care o deţii deja şi să descoperi articolele asemănătoare cu cele pe care le-ai adăugat deja pe noua ta listă de shopping. Cu siguranţă vei mai renunţa la 2-3 cămăşi sau o pereche nouă de încălţări, ce figurează pe actualul tău shortlist şi pe care le deţii deja, în versiuni similare.

Faza 4: Încadrarea în buget

Am ajuns la ultima etapă în care trebuie să ţinem cont de buget şi să găsim soluţia perfectă, astfel încât garderoba trecută pe hârtie să se regăsească şi în dressing-ul din cameră, în cel mai scurt timp posibil. Deşi iniţial nu o să ţi se pară, să ştii că aceasta este de fapt partea cea mai fun! Pentru că acum porneşti la vânătoare… de reduceri, oferte, deal-uri! Aici ai mai multe surse ce îţi pot veni în ajutor: site-urile prin care compari preţurile, cele care oferă produse de firmă la super reduceri tot timpul anului, sau cele dedicate cupoanelor de discount. În această ultimă etapă, nu rămâne decât să iei o extra doză de răbdare şi să găseşti cel mai bun preţ pentru produsul mult dorit.

Ei bine, aici la CreditPrime suntem adepţii creditării responsabile. În cazul când bugetul nu îți ajunge, decât să pierzi o super reducere la un articol mult visat şi de bună calitate, mai bine apelezi la un împrumut rapid, pe care îl poţi lua cu dobândă avantajoasă sau în condiţii preferenţiale.

Acestea fiind zise, voilà! Garderoba ta nouă este şi pregătită şi achiziționată!

E frumos să sharuiești cu prietenii