0800 00 80 80 te sunăm noi

Credite până la salariu:

bani atunci când ai nevoie de ei

Aplică acum
Suma creditului
Data primei scadențe
Durata creditului
Dobânda zilnică
Aceasta este o linie de credit acordată pe o perioadă de 24 luni. La fiecare dată scadentă este necesar să rambursezi cel puțin minimul de plată. Data scadentă se menține aceeași pe toată durata contractului. Plățile se efectuează la intervale egale, o dată pe lună.

Exemplu reprezentativ: Pentru o linie de credit în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3878.6%, dobânda este 2035 lei, iar suma totală de plată este de 2535 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 12 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

3 pași simpli pentru imprumutul pana la salariu:

De ce să ne alegi pe noi?

CreditPrime îți oferă o modalitate simplă de a obține un credit până la salariu pe loc. Dar mai există o serie de avantaje care fac diferența între noi și competiţie:
Ce spun clienții noștri?
8 din 10 clienți ne recomandă!
Întră și tu în familia clienților CreditPrime
Atunci când ai nevoie urgentă de bani până la salariu, CreditPrime este soluția perfectă!

Sunt momente în care ai nevoie de bani urgent și nu poți aștepta până la salariu. Acum nu trebuie să îți mai faci griji referitor la aceste mici neplăceri, care, inevitabil, se pot întâmpla oricui.

Suntem aici să îți oferim împrumuturi până la salariu, simplu şi fără bătăi de cap. Completează cererea, iar noi îți vom transfera banii în cel mai scurt timp posibil.

Te sunăm noi