Credit pentru nevoi personale

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

200 lei 15 000 lei
20.06.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 927.87% Dobânda: 14 736.81 lei Suma totală de plată: 22 236.81 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

Obtine creditul de nevoi personale in 3 pasi simpli:

Completezi cererea

Selectezi suma dorită, ne lași câteva date despre tine și atașezi copia buletinului (cărții de identitate). Oferim credite pentru nevoi personale doar cu buletinul și o dovadă de venit, fără a-ți cere alte documente complicate.

Confirmi acordul

În scurt timp de la expedierea solicitării te vom contacta pentru a confirma acordarea împrumutului.

Primești banii

Imediat ce confirmi acordul cu termenii și condițiile oferite, îți vom transfera banii. Poți alege una dintre următoarele posibilitățile de a primi banii: pe card, în contul bancar, sau numerar la ghișeele BCR.

Aplică acum și primește banii rapid și în condiţii de maximă discreţie.

De ce să ne alegi pe noi?

Dincolo de faptul că oferim credite pentru nevoi personale rapid, simplu și absolut legal, există o serie de avantaje care fac diferența între noi și concurenți:

Ai libertate totală de alegere

Îți punem la dispoziție nu una, ci trei modalități prin care poți primi banii: pe card, în contul bancar și numerar. Ca să te bucuri de cel mai bun credit de nevoi personale, nici nu trebuie să ai deja cont bancar deschis. Ridici banii cash, de la ghișeele băncii partenere.

Fără drumuri! Deloc!

La CreditPrime împrumutul este 100% online. Nu pleci de acasă. Nu vii la sediul nostru. Nu depui documente pe suport de hârtie. Îți creezi contul online și încarci pozele actelor. Asta-i tot!

Retragi când vrei

Noi îți aprobăm o anumită sumă. După, tu decizi când și cum retragi banii. Exact în funcție de când ai nevoie să îi folosești.

Când vine vorba de un împrumut pentru nevoi personale, CreditPrime este soluția perfectă!

În viața de zi cu zi pot apărea cheltuieli neprevazute pentru care să nu ai bani puși deoparte. Drumul până la bancă și tot procesul anevoios de obținere a unui împrumut de la instituțiile bancare îți reduc mult din energie. În plus, ei cer prea multe explicații, documente, garanții etc. În aceste situații e mai simplu să apelezi la un credit pentru nevoi personale de la CreditPrime.

Noi te scăpăm de grija mulțimii de hârtii cerute de bănci. Asta pentru că un împrumut pentru nevoi personale nu ar trebui sa fie obținut altfel decât rapid și transparent. Decide singur suma de care ai nevoie și modalitatea prin care vrei să primești banii, iar noi vom avea grijă ca planurile tale să fie realizate în cel mai scurt timp.

Aplică acum și îți vom transfera banii fără prea multe întrebări, în cel mai scurt timp posibil.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii