Împrumut IFN

Aprobare rapidă și transfer instant, încasare chiar și cash

Linie de credit cu 0% dobândă* în primele 30 de zile!

200 lei 15 000 lei
20.06.2024
0.00 lei
24 luni
750.00 lei
7 500.00 lei sau
Aplică acum

*Dobândă 0% aplicabilă exclusiv pentru prima tragere, pentru primele 30 de zile, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil pentru clienții noi.

Linia de credit este valabilă 24 de luni. Creditul se poate achita mai repede, când dorești tu. La scadență poți rambursa integral suma împrumutată, sau achita doar minimul de plată. Plățile se fac lunar, o dată la 30 de zile. Se pot face retrageri repetate în limita sumei limită disponibile.

Exemplu reprezentativ:
Linie de credit: 7 500.00 lei Dobânda Anuală Efectivă (DAE): 927.87% Dobânda: 14 736.81 lei Suma totală de plată: 22 236.81 lei

DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că limita de Credit este trasă/încasată integral imediat după încheierea contractului, și în conformitate cu aceste limite de tragere, adică rambursată în 24 luni prin plata lunară la Scadența a Sumei minime de plată, și la finalul Contractului de Credit a Datoriei Integrale.

3 pași simpli pentru imprumutul IFN:

1. Depui cererea

Completezi formularul online pentru credit IFN și atașezi documentele. Ai nevoie doar de copia după cartea de identitate.

2. Îți dai acordul

Evaluăm cererea și imediat după aprobare, te contactăm pentru a ne confirma că dorești să îți acordăm acest credit IFN.

3. Primești banii

Poți lua un credit ifn fără cont bancar. La CreditPrime ai posibilitatea de a primi banii nu doar pe card sau în cont, dar și numerar, de la orice ghișeu BCR din țară.

Suntem ultra rapizi!

Mai exact, avem nevoie doar de 2 minute pentru a-ți evalua cererea și a-ți confirma că a fost aprobată. Imediat după, banii pleacă de la noi, astfel încât să te bucuri de ei chiar în aceeași zi. Astfel, îi poți aloca imediat pentru nevoile tale urgente.

Te răsplătim constant!

Fiecare client care beneficiază de credite IFN la noi, primește mai mult, de fiecare dată. Fie o dobândă mai bună, sau poate o mărire de limită aprobată. Și bineînțeles promoții și programe de fidelitate, disponibile exclusiv în contul personal CreditPrime.

Fără complicații

Decât să apelezi la o bancă, mai bine optezi pentru un IFN online precum CreditPrime. Procesul se desfășoară integral online. Scapi de cozi și ore întregi de așteptare! Sau de dosare stufoase cu documente. În plus, nu ai nevoie nici de garanții sau giranți.

Împrumut IFN de la CreditPrime - cea mai la îndemână soluție pentru tine

Acum știi unde găseşti cea mai bună ofertă de credit IFN!

De fiecare dată când ai nevoie de bani rapid, ajungi să te îngropi în procese anevoioase și vrafuri de documente. Dar acum că ai aflat de împrumutul online de la CreditPrime, grijile tale vor dispărea pe loc. Este la fel de simplu pentru oricine să îl obțină.

Ai nevoie doar de un laptop sau telefon conectat la internet, și o dovadă a venitului încasat lunar. Nu îți cere nimeni o sumedenie de acte. Nu ai nevoie nici de o persoană care să garanteze pentru tine. Te bucuri de maximă confidențialitate, iar cererea o depui chiar din confortul casei tale. Sau de ce nu, de la birou, în pauza de cafea!

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul *7788 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii