5 idei pentru a-ți exprima iubirea în februarie

Februarie este fără îndoială luna îndrăgostiților, cu ale sale 2 zile dedicate numai și numai iubirii. Fie că alegi să sărbătorești după tradiția americană, pe 14 februarie, de Valentine’s Day, sau poate că ești o persoană mai clasică, ce preferă să facă lucrurile în stilul tradițional românesc, bucurându-te mai degrabă de Dragobete, știm cu siguranță că iubirea va pluti în aer și în cazul tău.

Chiar dacă dragostea se simte și arată în orice clipă, și nu doar la ocazii speciale, aceste 2 zile reprezintă momentul perfect pentru a surprinde persoana dragă cu o frumoasă declarație sau cu o mică atenție.

Cum să îi arăți dragostea fără să afectezi prea tare bugetul personal? Trebuie doar să îți pui imaginația la lucru, căci posibilitățile sunt infinite. Dacă te simți însă lipsit de inspirație, ți-am pregătit și noi o listă cu câteva sugestii de cadouri.

1. Roșu cât cuprinde!

Ce altă culoare ar putea fi mai potrivită pentru această zi? Iubire, pasiune, atâtea emoții și sentimente intense înglobate într-o singură nuanță. Iți va veni în ajutor faptul că, în această perioadă, inclusiv oferta de articole și produse în tonuri de roșu este extrem de generoasă. De la inimioare, lumânărele, pernuțe decorative, clasicii trandafiri, plușuri drăgălașe sau cutii de bomboane. Orice ai alege pentru jumătatea ta, dacă mizezi pe roșu sigur nu vei da greș!

2. Cină romantică.

Rămânem tot pe variante clasice și trecem mai departe la o invitație în oraș, la un restaurant select, sau poate într-un loc îndrăgit de amândoi, în care să puteți servi cina în intimitate, într-un separeu. În cazul în care nu te-ai ocupat din timp de rezervări și acum, pe ultima sută de metri, nu reușești să găsești nicio masă liberă în locația dorită, nu este cazul să te îngrijorezi. Întotdeauna poți să apelezi la o variantă de backup, transformându-te chiar tu în chef bucătar. Gătește-i ceva pretențios și surprinde-o cu adevărat! Începe cu un platou de aperitive cu icre negre, pâté fin de gâscă sau selecție de brânzeturi franțuzești. Și apoi continuă cu fructe de mare. Desertul trebuie neapărat să fie scăldat în ciocolată neagră și decorat cu zmeură sau căpșuni. Deja simțim și noi tratamentul delicios la care vor fi supuse papilele voastre gustative. Pentru completarea peisajului culinar, nu uita să te ocupi și de alegerea atentă a unei sticle de vin. Atmosfera poate fi întregită de muzica romantică din fundal, precum și de lumânările decorative, în tonuri de roșu, pentru a păstra astfel tematica coloristică a zilei.

3. Film sau dans.

În cazul în care sunteți un cuplu de cinefili, puteți alege să vă petreceți seara vizionând un film pe a cărui lansare ați așteptat-o de ceva vreme. Dar din nou, ai grijă să te ocupi de bilete din timp, pentru a nu te confruntă cu situația în care totul este sold out. Pentru persoanele mai active, ce nu pot lăsa să treacă această zi fără să își mai exerseze puțin mișcările de dans, o ieșire în oraș, într-un club în care să vă simțiți bine pe ritmuri de salsa, sau poate disco ori dance, ar putea fi alegerea perfectă.

4. O experiență inedită.

Dacă ești în căutarea unui cadou care să o emoționeze cu adevărat, atunci va trebui să te pregătești din timp. O idee ar fi să privești în urmă la relația voastră, și să redescoperi ce amintiri puternice vă leagă. Poate fi vorba de o călătorie pe care ați făcut-o acum câteva luni în Grecia și care v-a plăcut amândurora nespus de mult. Poți astfel să îi oferi în dar o seară grecească, într-un restaurant cu specific, în care să vă bucurați de meniul tradițional, de muzica lor plină de voie bună, iar la sfârșit să spargeți și câteva farfurii. Sau poate o experiență legată de prima voastră întâlnire, sau de ziua în care v-ați cunoscut. Îi poți face o surpriză ducându-l din nou în aceeași locație. Dacă acest lucru s-a întâmplat într-un alt oraș, că de exemplu la mare, atunci e și mai bine! Puteți sărbători un weekend întreg dedicat iubirii. Ce dacă este februarie și gradele de afară nu se arată încă foarte generoase cu noi? Dragostea ține de cald, nu-i așa? O plimbare romantică pe malul marii, ținându-vă de mână, având drept martori doar valurile, va reprezenta o amintire deosebită.

5. Un dar de suflet.

Ultima noastră recomandare ține de lucrurile despre care știi că îi plac cu adevărat. Poate este fascinată de cultura Indiei. Ziua Îndrăgostiților devine astfel ocazia perfectă pentru a-i face cadou o carte despre această țară misterioasă, în care modernul își dă mâna cu tradiția. Sau poate el este pasionat de fotografie. De ce să nu îi completezi colecția de accesorii foto? De mare efect pot fi de asemenea cadourile personalizate, mai ales cele create chiar de tine. De exemplu, dacă ai talent la desen, poți transforma o poză cu voi doi, într-un tablou în creion. Sau poate te pricepi la bricolaj și știi că ea își dorește de multă vreme o măsuță de cafea în stil vintage, care să se potrivească perfect cu restul decorului din living. Poți să o construiești singur, achiziționând doar materialele necesare și în rest punându-ți îndemânarea la treabă. Variante sunt multe, nu trebuie decât să te gândești puțin cu ce ai putea să îți impresionezi jumătatea.

Aceasta este lista noastră de recomandări astfel încât să treci cu brio de momentul sărbătorilor dedicate iubirii. Sugestii care nu ar trebui să îți afecteze bugetul! Dacă totuși te confrunți în prezent cu ușoare dificultăți financiare, până la încasarea salariului, nu uita că suntem aici, să îți dăm o mână de ajutor. Aplică chiar acum pentru un împrumut rapid de la CreditPrime! În câteva ore vei primi banii cash sau pe card, și vei dispune astfel de resursele necesare pentru a-ți pune planul în aplicare. O surpriză pentru jumătatea ta și în același timp, o nouă dovadă că prețuiești nespus dragostea dintre voi!

Acestea fiind scrise, până data viitoare când ne vom reîntâlni din nou pe blog, zile cu iubire să aveți!

E frumos să sharuiești cu prietenii