5 idei pentru renovarea bucătăriei

Renovarea bucătăriei poate fi destul de costisitoare, însă este important să investești în materiale de calitate pentru a obține un rezultat de efect și durabil. În plus, trebuie să fii sigur că alegerile pe care le faci în ceea ce privește designul acestui spațiu sunt unele care vor fi la modă și peste câțiva ani. În continuare, îți vom prezența cinci idei de amenajare care nu se vor demoda niciodată.

Iar dacă ți-ai dori să începi un asemenea proiect, însă nu dispui momentan de bugetul necesar, poți apela la un credit online la care poți aplica din confortul propriei locuințe.

1. Culoarea recomandată: albul

Albul a fost, este și va rămâne culoarea preferată a designerilor de interior din întreaga lume. Este plăcut ochiului, se potrivește cu ușurință în orice locuință și reflectă frumos lumina, făcând chiar și cel mai mic spațiu să pară mai aerisit. Pe lângă toate acestea, albul este extrem de versatil, dându-ți posibilitatea să te joci cu nuanțele celorlalte corpuri de mobilier și obiecte din bucătărie.

2. Optează pentru parchetul din lemn masiv

Parchetul din lemn masiv va fi întotdeauna în tendințe, este ușor de curățat și întreținut și nici nu se degradează în câțiva ani - dimpotrivă, acesta rezistă o perioadă îndelungată de timp. În plus, este ușor de asortat cu o multitudine de stiluri de mobilă, ceea ce înseamnă că poți să te joci în fel și chip cu restul corpurilor din bucătărie, fără prea mari bătăi de cap.

3. Alege dulapurile în stil Shaker

Aceste dulapuri albe, simple, din lemn au un aspect care trece cu brio testul timpului. Iar într-o bucătărie decorată în așa fel încât să nu se demodeze niciodată, dulapurile în stil Shaker se vor încadra de minune.

Astfel, vei obține un design curat, ordonat, care te îmbie să petreci ore întregi în încăperea respectivă. Numărul de astfel de corpuri pe care poți să le montezi depinde de dimensiunile bucătăriei tale. Însă, chiar dacă ai nevoie de mai mult spațiu de depozitare, implicit de mai multe dulapuri într-o bucătărie mică, acestea nu vor aglomera vizual camera, datorită culorii lor deschise și a aspectului simplu.

4. Marmura de Carrara este perfectă pentru blatul de bucătărie

Acest material clasic pentru blaturile de bucătărie este și cea mai apreciată marmură, datorită calității sale deosebite. Este extrem de rezistentă la spargere și fisurare, iar nuanțele de gri-albăstrui pe fundal alb se potrivesc oricărui stil de decorare. Mai mult, este o opțiune mai ieftină decât alte materiale populare, precum cuarțul.

5. Plăci de faianță de mici dimensiuni

Plăcile de faianță de mici dimensiuni sunt alegeri populare atât în bucătărie, cât și în baie. Este de preferat să alegi faianța de culoare albă sau în nuanțe neutre, pentru un aspect clasic, aerisit și ordonat al încăperii. Plăcile de faianță sunt foarte ușor de curățat și de întreținut, ținând umezeala la depărtare.

Prin urmare, este foarte ușor să-ți amenajezi bucătăria astfel încât să nu se demodeze niciodată. Cu ajutorul acestor trucuri și idei, te vei bucura de un spațiu frumos și stilat pentru o perioadă îndelungată de timp. Dacă îți dorești să nu mai aștepți până la salariu pentru a începe proiectul de renovare, aplică pentru un credit de nevoi personale și apucă-te de treabă cât mai repede.

Acestea fiind scrise, ne vedem tot în scris, data viitoare! Ne poți citi de oriunde. Suntem 100% online. Și încă ceva, ne găsești oricând și pe Facebook!

E frumos să sharuiești cu prietenii