Bugetul pentru Moș Nicolae: Ce cadouri să alegi pentru cei mici?

Alege înțelept! Ajută-l pe Moșul chiar dacă anul ăsta e diferit

Luna decembrie a venit, iar perioada cadourilor este așteptată de cei mici cu sufletul la gură, pentru că vine mereu cu cele mai frumoase cadouri. Puștii care au fost cuminți în acest an vor primi de la Moș Nicolae surprize inedite, îndesate bine în ghetuțele pregătite din timp. Iată câteva sugestii pentru Moșul: 

Idei cadouri de Moș Nicolae pentru copii 

Ți-am pregătit o listă cu sugestii de cadouri pentru Moș Nicolae, ce pot susține procesul educațional al celui mic, prin jocuri creative și activități practice. Să începem: 

Jocuri de matematică distractivă

Cine a spus că învățarea noțiunilor elementare de matematică trebuie să respecte o anumită rigoare? Un joc ce îl poate ajuta pe cel mic sa descopere într-un mod distractiv fracțiile, proporțiile și calculele, este mai mult decât util. Îți recomandăm să acorzi o atenție deosebită oricărui tip de activitate ce îi poate oferi copilului premise favorabile pentru a-și dezvolta capacitățile cognitive, chiar și atunci când discutăm despre jocuri creative, ce propun moduri alternative de a învăța artimetica, geometria, istoria, geografia etc 

Jocuri ce stimulează creativitatea 

Mizează pe un astfel de cadou pentru Moș Nicolae, ce îi poate stimula celui mic abilitățile motrice, atenția, concentrarea și, nu în ultimul rând, creativitatea. Un astfel de joc poate fi comandat online în cel mai simplu mod posibil, fiind dedicat puștilor cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani. Dezvoltarea creativității prin joacă stimulează dezvoltarea emisferei drepte a creierului, iar caracterul colectiv al unui joc din această categorie (schimb de piese cu alți jucători, conversație bazată pe întrebări și răspunsuri etc) favorizează extinderea orizontului de relaționare al celui mic. 

Set creativ de face painting 

Copilul tău este pasionat de pictură? Moș Nicolae poate veni în acest an cu un cadou pe cât de distractiv, pe atât util în susținerea dezvoltării creativității: setul de face painting. Chiar dacă la prima vedere, un set creativ de acest fel nu pare decât un alt instrument prin care cel mic se poate juca, acest cadou este gândit pentru a oferi o serie de avantaje clare: îi arată copilului și alte orizonturi ale picturii, îl ajută să își materializeze (prin culori si forme) propria sa viziune despre chipurile animalelor, fără a fi constrâns de niciun set cu norme estetice.

Seturi de construcție pentru diferite proiecte

Moșul poate lăsa în acest an lângă ghetuțe și un set de construcție, perfect pentru orice copil pasionat de realizarea “de la 0” a unor forme inedite. Cu ajutorul unui astfel de set, joaca celui mic trece la un alt nivel al imaginației, iar scenariile pe care acesta le inventează vor avea mult mai mult sens. Setul îl va ajuta să deprindă vizualizarea în spațiu a unui obiect, să înțeleagă normele simple ce stau la baza unei construcții, să deprindă o dexteritate utilă pentru proiectele viitoare pe care le va avea la grădiniță sau școală. 

Enciclopedii pentru nivelul celor mici 

Copilului tău îi place să citească? Misterele lumii îl fascinează, iar orele petrecute în fața calculatorului îl prind de foarte multe ori explorând site-uri de cultură generală și curiozități ale Globului? Atunci poți miza pe un cadou de Moș Nicolae potrivit pentru această pasiune a sa: o enciclopedie pentru copii. O astfel de antologie poate deschide porțile către lumi încă necunoscute, oferindu-i celui mic o cale de a-și îmbogăți propria cultură generală. O enciclopedie pentru cei mici conține pe fiecare pagină desene viu colorate și texte simplu de parcurs, structurate astfel încât informațiile pe care le propun să poată fi asimilate chiar și de cei mai mici dintre copii. 

Seturi creative pentru dezvoltarea motricității

Un astfel de joc stimulează coordonarea mâini-ochi, răbdarea, creativitatea, atenția la detalii. Un copil se poate juca ore întregi cu un set ce îmbină amuzamentul cu logica și respectarea unor pași de lucru, familiarizându-l pe acesta cu forme, culori, texturi, volume și dimensiuni ale obiectelor pe care trebuie să le asambleze. Spre deosebire de setul de construcții, un set pentru dezvoltarea motricității poate propune o mulțime de domenii: țesătorie pentru cei mici, origami, sculptură etc 

Doar câteva săptămâni ne mai despart de seara în care Moș Nicolae le face o vizită copiilor cuminți, așadar, ajută-l pe acesta să își pregătească din timp lista de cadouri. Dacă vrei să le oferi tuturor celor dragi cadouri pe măsura așteptărilor, însă bugetul din această perioadă a anului nu îți permite acest lucru, aplică acum pentru un credit online

Credit Prime îți garantează împrumuturi ușor de obținut, având libertatea ca la data scadentă să alegi suma pe care dorești să o restitui: fie minimul de plată, fie întreaga sumă datorată. Respectarea termenului scadent îți creează un istoric pozitiv de creditare, facilitând obținerea unor noi linii de credit pe viitor, atunci când bugetul personal de care dispui nu poate susține o serie de cheltuieli urgente, realizate pentru fericirea și siguranța familiei tale.

E frumos să sharuiești cu prietenii