Cele mai tari festivaluri de muzică din România pe care nu poți să le ratezi

Anul 2019 este foarte bogat când vine vorba de festivaluri. Sunt atât de multe opțiuni, încât poate părea dificil să alegi doar câteva evenimente la care să participi. Din acest motiv, îți vom prezenta cele mai tari festivaluri din România, ce vor avea loc în diferite locuri frumoase din țară și găzduiesc atât artiști consacrați, cât și tinere talente din diverse genuri muzicale.

Deja au fost în program și nu știm exact dacă ai participat sau nu, de aceea îți facem și o scurtă recapitulare:

Neversea

Data: joi, 4 iulie 2019 - duminică, 7 iulie 2019Loc: Neversea Beach, Constanța

În 2019, festivalul Neversea a avut loc în perioada 4-7 iulie, la malul Mării Negre, pe Neversea Beach din Constanța. Cea de-a treia ediție a evenimentului a adus în fața publicului peste 150 de artiști consacrați pop, rock şi EDM, precum Jessie J, ATB, Dubfire, Sean Paul, Afrojack, Dub FX, Tale of Us, Steve Aoki, G-Eazy, Chinese Man, Lost Frequencies, Sub Focus DJ Set & ID, Jamie Jones, Wilkinson DJ Set & MC AD-APT, DJ Snake, Gianluca Vacchi, Salvatore Ganacci, Vini Vici, Andy C, Will Sparks, Rudimental DJ, Kadebostany, Lucas & Steve, Alesso, Ofenbach Live, KSHMR, Matoma, Bassjackers, Mahmut Orhan, Danny Avila și Flux Pavilion.

Electric Castle

Data: miercuri, 17 iulie 2019 - duminică, 21 iulie 2019Loc: Castelul Banffy, Bonțida

Electric Castle a ajuns la cea de-a șaptea ediție, care a avut loc pe domeniul Castelului Banffy din Cluj, între 17 și 21 iulie 2019. Printre cele mai mari nume care au concertat s-au numărat Limp Bizkit, Florence and the Machine, Bring Me The Horizon și 30 Seconds to Mars.

Ține-te bine căci mai urmează:

ARTmania

Data: vineri, 26 iulie 2019 - sâmbătă, 27 iulie 2019Loc: Piața Mare a cetății medievale a Sibiului, Sibiu

Aflat la ce-a de-a 14-a ediție, festivalul ARTmania se va desfășura intre 26 și 27 iulie 2019, în Piața Mare a cetății medievale a Sibiului. Printre headlineri se numără nume cu greutate, cum ar fi Opeth, Dream Theatre, Alcest, Warduna, Architects, Madrugada și Myrkur. Biletul de acces costă doar 250 de lei - un adevărat chilipir, dacă stai să te gândești că ARTmania este primul festival romanesc ce a dezvoltat ideea de îmbinare dintre divertisment și artă. În plus, evenimentul este o platforma dedicata promovării culturii rock și a tuturor formelor sale de expresie artistică. Dacă tot ajungi la festival, poți vizita și împrejurimile Sibiului, o zonă cu adevărat fermecătoare. Pentru a te bucura de o asemenea mini-vacanță, apelează la un credit nebancar, pe care îl poți obține online, simplu și rapid.

UNTOLD

Data: joi, 1 august 2019 - duminică, 4 august 2019Loc: Cluj Arena, Cluj-Napoca

Ajuns la cea de-a cincea ediție, UNTOLD va avea loc între 1 și 4 august 2019 pe Cluj Arena, în Cluj-Napoca. Robbie Williams este surpriza ediției aniversare a evenimentului, artistul urmând să concerteze pe scena principală. Alte nume din line-up-ul festivalului sunt David Guetta, Armin van Buuren, Martin Garrix, Bastille, James Arthur, Dimitri Vegas&Like Mike, Loco Dice și Timmy Trumpet. Prețul abonamentelor începe de la 839,52 lei, iar cel al biletelor pentru o zi de la 300,97 lei.

Dacă nu dispui de banii necesari în acest moment, aplică pentru un credit până la salariu - astfel, nu vei risca să pierzi șansa de a participa la eveniment.

Rockstadt Extreme Fest

Data: joi, 1 august 2019 - duminică, 4 august 2019Loc: Cetatea Râșnov, Brașov

Rockstadt Extreme Fest este unul dintre cele mai importante evenimente metal din Sud-Estul Europei, iar cea de-a șaptea ediție a festivalului va avea loc într-un cadru de poveste, la poalele Cetății Râșnov, între 1 – 4 august 2019. Printre trupele confirmate se numără Dimmu Borgir, Accept, Six Feet Under, Paradise Lost, Hypocrisy, Korpiklaani, Candlemass și Onslaught. Prețul unui abonament este de 390 de lei.

Summer Well

Data: sâmbătă, 10 august 2019 - duminică, 11 august 2019Loc: Domeniul Știrbey, Buftea

Summer Well este la cea de-a noua ediție, ce va avea loc pe frumosul Domeniu Știrbey de la Buftea, între 10 și 11 august 2019. Câteva nume care vor concerta anul acesta la Summer Well sunt The 1975, TENDER, PALE WAVES, Maribou State, Black Honey, The National, Jungle, Razorlight, Zola Blood și Red Rum Club. Prețul unui abonament este de 295 de lei, iar biletele de o zi se vând cu prețuri începând de la 245 de lei.

Cu un credit fără dobândă, îți va fi ușor să-ți achiziționezi biletul și să te bucuri de distracție și muzică după bunul plac.

Așadar, cu siguranță ai de unde alege în materie de festivaluri muzicale. Tot ce îți rămâne de făcut este să-ți aduni gașca și să porniți împreună spre cele mai tari evenimente ale anului. Distracție plăcută!

Acestea fiind scrise, ne vedem tot în scris, data viitoare! Ne poți citi de oriunde. Suntem 100% online. Și încă ceva, ne găsești oricând și pe Facebook!

E frumos să sharuiești cu prietenii