Credit simplu — cum obții ușor un credit?

Dacă a apărut o cheltuială neașteptată și mai este mult timp până la salariu, înseamnă că ai nevoie de bani pentru rezolvarea situației.

Dacă a apărut o cheltuială neașteptată și mai este mult timp până la salariu, înseamnă că ai nevoie de bani pentru rezolvarea situației. Fie că este vorba de intrarea mașinii în service, de repararea laptopului, de o intervenție medicală sau de o reducere semnificativă pentru electrocasnicele pe care ți le doreai, un credit simplu este exact ce ai nevoie.

Poți să primești banii în aceeași zi, pentru rezolvarea urgenței financiare. Îți povestim cât este de ușor să accesezi un credit simplu, în rândurile următoare.

Ce înseamnă un credit simplu?

Înseamnă fix banii de care ai nevoie pentru a-ți rezolva urgența financiară:

  • Împrumuți până la 4000 lei
  • Depui cererea 100% online
  • Ai nevoie doar de buletin și, la cerere, o dovadă de venit
  • Primești banii instant pe cardul tău Visa sau MasterCard
  • Ți se oferă dobândă zero pentru primele 30 de zile (dacă ești client nou)

De ce este bun un credit simplu, accesat prin CreditPrime?

  • Ca să nu fii nevoit să îți întrebi rudele și prietenii dacă pot să te împrumuteNu este deloc plăcut să dai explicații pentru ce ai nevoie de bani. În plus, nu știi dacă vei avea un răspuns pozitiv sau dacă vei primi întreaga sumă de care ai nevoie. Un credit rapid, online, înseamnă să primești banii fără să răspunzi la întrebări. Îi folosești așa cum vrei.
  • Ca să nu alcătuiești un întreg dosar de acteAtunci când ai nevoie de bani urgent, nu ai timpul și răbdarea necesare pentru a aduna un dosar cu acte doveditoare. Cu un credit simplu, de la CreditPrime, este suficient să prezinți doar buletinul și un extras de cont.
  • Ca să economisești timp prețiosNu trebuie să pleci de acasă, să stai în trafic pentru a ajunge la o anumită sucursală sau să riști să prinzi vreo coadă la ghișeu. Pentru un credit simplu aplici 100% online, indiferent unde te afli, și primești banii direct în contul tău bancar.

Încă mai ai îndoieli care este cel mai simplu mod de a face rost de un credit?

De pe site-ul CreditPrime, foarte simplu, prin următorii pași:

  • Apeși butonul Cere împrumut
  • Completezi formularul online
  • Accepți condițiile de împrumut
  • Primești banii în contul tău bancar, pe card sau numerar, în orice sucursală BCR

Când bugetul ți se dă peste cap din cauza unei cheltuieli neprevăzute, îți dorești să faci rost de bani cât mai simplu cu putință. Cel mai ușor nu este să apelezi la prieteni sau familie. Fără să fii nevoit să faci conversații de complezență, un credit online îți permite să primești banii chiar în aceeași zi, doar cu buletinul și un extras de cont, fără a fi nevoit nici măcar să pleci de acasă. Dacă vrei să rezolvi o datorie financiară, să plătești niște facturi restante, să profiți de un preț mic pentru o vacanță sau să acoperi costurile unei lucrări stomatologice, solicită creditul online de la CreditPrime. Indiferent de cum vrei să folosești banii, noi suntem aici pentru tine să te ajutăm, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

E frumos să sharuiești cu prietenii