Ghid de cumpărături pentru Black Friday: Sfaturi pentru o sesiune de shopping productivă

Black Friday responsabil.

Este Black Friday

Importată de peste Ocean și gravitând în jurul primei zile de vineri de după Thanksgiving Day, Black Friday a căpătat la noi o formă mult mai convenabilă, atât pentru magazine, cât și pentru clienți. “Perioada Black Friday” românească se poate întinde pe zile, săptămâni și chiar luni, mizându-se pe faptul că oamenii nu ar avea timp într-o singură zi să acopere așa cum trebuie întreaga paletă de oferte. 

Românii sunt receptivi la promoții, reduceri și alte premii puse în joc, în cadrul acestei sărbători consumeriste, iar goana după cele mai bune afaceri s-a bazat încă din primii ani de Black Friday pe o serie clară de așa-zise “Life Hacks”. Cu alte cuvinte, dacă ai de gând să prinzi pentru propriul coș de cumpărături oferte de Black Friday pe care ar fi și păcat să le ratezi, trebuie să știi că această sesiune de shopping trebuie planificată meticulos. Așadar, descoperim împreună astăzi secretele Ghidului de Cumpărături Black Friday 2020: 

Cum plasezi corect o comandă de Black Friday?

Stabilește un buget bine definit 

Atât de multe tentații îți pot trece prin fața ochilor, încât poți termina rapid bugetul tău de cumpărături. De aceea, îți recomandăm să îți setezi din timp fondurile pentru cumpărături de Black Friday, iar atunci când este necesar, poți aplica cu încredere pentru un credit online la noi pe site. Banii îi poți primi direct în contul tău,  sau în numerar, la orice agenție BCR. 

Alcătuiește o listă cu produse 

Concentrează-te pe acea gamă de produse de care ești cu adevărat interesat, astfel încât să direcționezi cea mai mare parte din fondurile presetate către acestea. Nu trebuie să cazi pradă tentațiilor generate de anumite reduceri, alegând să pui prioritar în coșul de cumpărături online produse pe care nu le aveai inițial pe listă. Rămâi la planul inițial și asigură-te că faci cumpărături utile de Black Friday 2020. 

Fă-ți conturi dinainte pe site-uri 

Alege să economisești timp prețios, atunci când se dă startul cumpărăturilor de Black Friday! Găsește cele mai tentante magazine online și fă-ți din timp conturi pe acestea. Nu lăsa pe ultima sută de metri această chestiune, pentru a te putea mișca mult mai rapid în perioada cumpărăturilor, atunci când ofertele cu produsele de care ești interesat se activează.

Utilizează dinainte celebrele wishlists

Dacă nu ai mai utilizat până acum un wishlist de Black Friday, află că acest instrument îți permite să sortezi din timp produsele de care ești interesat, mai ales în cazul în care știi dinainte prețul de ofertă al acestora. Dacă te ocupi din timp de această sortare inteligentă a produselor, urcate deja în propriul tău wishlist, atunci când campania de Black Friday începe, tot ce trebuie să faci este finalizezi comanda. 

Mizează pe transporturile gratuite

Economisește bani de Black Friday căutând site-uri ce livrează gratuit produsele comandate în această perioadă a anului. Pentru a profita de acest avantaj, îți recomandăm să citești de fiecare dată cu atenție politicile de livrare și retur, practicate de magazinele online pe care faci cumpărături. Chiar dacă poți crede că ai făcut afacerea lunii, un produs achiziționat la un preț bun poate determina costuri de livrare incompatibile cu bugetul tău de Black Friday. 

Cum accesezi corect un magazin online de Black Friday?

Fii din timp la curent cu startul campaniilor

Urmărește cu atenție toate canalele de comunicare pe care site-ul respectiv le utilizează, pentru a le transmite clienților informații despre campania de Black Friday 2020: Facebook, Instagram, Newsletter. Astfel, afli primul despre cele noi informații privind ofertele practicate în perioada respectivă, produsele ce și-ar putea găsi cu ușurință un loc în wishlist, ora la care va începe campania, pe un anumit magazin online etc 

Utilizează mai multe conexiuni la net

Pentru o viteză de încărcare mult mai bună a paginilor nou deschise, îți recomandăm să utilizezi atât netul oferit de rețeaua wi-fi sau cablu, cât și datele mobile de pe smartphone sau tabletă. Astfel, șansele de a accesa rapid un site cu produsele tale preferate cresc substanțial. 

Evita să dai refresh succesiv pe aceeași pagină

“Utilitatea refresh-ului în pagina de Black Friday” este un mit în care nu trebuie să crezi. O astfel de abordare poate atrage după sine o marcare a ta ca spammer, riscând să ți se baneze IP-ul. Fii precaut și alege să navighezi prin paginile magazinelor online la fel cum ai face-o într-o zi obișnuită din an. În cazul în care accesul pe un anumit site este automat blocat, tot ce trebuie să faci este să aștepți pentru câteva minute, apoi să încerci din nou. 

Cumpărături de Black Friday pentru cadourile de Crăciun

Alege să cumperi în perioada Black Friday cadouri de Crăciun pentru toți cei dragi din familia ta. Motivele pentru care să iei această decizie sunt mai mult decât convingătoare: (1) rezolvi din timp această chestiune, fără a o mai lăsa pe ultima sută de metri; (2) poți prinde prețuri foarte bune la produse de top, pe care să le primești apoi acasă până de Sărbători; (3) eviți traficul și aglomerația din marile centre comerciale, atât de firești în preajma Crăciunului. 

Cât despre banii pe care îi aloci pentru cumpărăturile destinate perioadei Black Friday 2020, noi îți oferim soluții rapide de finanțare, conform unor condiții extrem de avantajoase. Intră chiar acum pe site-ul nostru și află cum poti obtine un imprumut, dar și cum iti pot fi livrati banii, odată ce colegii noștri ți-au validat cererea de creditare!

E frumos să sharuiești cu prietenii