Alături de tine la bine și mai puțin bine!
*7788
te sunăm noi
*7788
te sunăm noi

Suntem alături de tine la bine și mai puțin bine!

Cu toții trecem printr-o perioadă mai puțin favorabilă, în contextul răspândirii virusului Covid 19. Ne afectează deopotrivă pe fiecare în parte, dar mai ales pe cei care lucrează în domenii ce sunt acum puternic impactate, sau poate sunt izolați la domiciliu sau trimiși deja în concediu fără plată.

E o perioadă grea, dar nu imposibil de depășit. Cum? Doar împreună! Vrem să fim o grijă în minus pentru tine atunci când vine vorba de plăți sau achitarea datoriilor. De aceea, am pregătit o serie de măsuri prin care să reducem presiunea asupra bugetului tău actual. Astfel, vei putea redirecționa banii către urgențe precum alimente, medicamente sau facturi ce nu pot fi amânate.

Regăsești mai jos comunicatul oficial prin care compania CreditPrime anunță susținerea clienților, prin soluții flexibile de rambursare a creditului, inclusiv reduceri la dobânda aplicată.

Îți întindem o mână de ajutor chiar de azi. Sună-ne la 0800 00 80 80 (apel gratuit pe întreg teritoriul României), și împreună vom găsi o soluție: aceea care ți se potrivește cel mai bine.

Chiar ne pasă,
CreditPrime.

Comunicat de presă, București, 17 Martie 2020

“CreditPrime va oferi multiple soluții de rambursare a împrumuturilor, clienților care întâmpină dificultăți financiare din cauza crizei COVID 19
Începând cu 17 Martie, CreditPrime, un important furnizor de credite online în România, oferă reduceri substanțiale de plată a împrumuturilor clienților care se confruntă cu dificultăți financiare cauzate de pandemia Covid 19. Compania va oferi reduceri la rata dobânzii, amânări de plată sau prelungirea împrumutului fără dobândă. Clienții care au fost afectați: au devenit șomeri, sunt în carantină sau care se confruntă cu alte presiuni financiare pe bugetul familiei din cauza pandemiei, sunt rugați să contacteze CreditPrime online sau la telefon. Compania va examina toate aplicările și va evalua situația fiecărui client individual.

Rucsandra Larisa Stanciu, Director General al EcoFinance România comentează: “Considerăm că este responsabilitatea noastră să îi ajutăm pe cei care au fost afectați financiar de această criză pandemică. Sperăm ca această situație sa se rezolve în curand, dar între timp oferim clienților noștri o modalitate de a-și ușura povara financiară”

Aceste măsuri se vor aplica pentru plățile făcute în Martie 2020, însă, se pot extinde dacă situația o cere. CreditPrime nu va iniția, de asemenea, noi cesiuni de creanțe și executări silite în această perioadă.”